Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Επανέναρξη εργασιών στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης"

Από το γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του Δήμου Αιγάλεω λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα:

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Δήμος εξασφάλισε 500 χιλ. ευρώ για την συνέχιση των εργασιών στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»
Ύστερα από επίμονες και συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου, εξασφαλίστηκε το ποσό των 500χιλ. ευρώ με το οποίο εξοφλήθηκαν πέντε πιστοποιημένοι λογαριασμοί με σκοπό να ξεκινήσουν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.
Το εν λόγω έργο είχε διακοπεί κατά το παρελθόν, αφού ήταν απλήρωτος ο εργολάβος που το είχε αναλάβει.
Η επανεκκίνηση των εργασιών αποτελούσε βασική προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου κ. Χρήστου Καρδαρά.
Έτσι, τον Δεκέμβριο του 2011 αφού εξασφαλίστηκε το ποσόν των 500 περίπου χιλ. ευρώ και εξοφλήθηκαν οι λογαριασμοί, ξεκινούν ξανά οι εργασίες αναβάθμισης του δημοτικού σταδίου « Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».
Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει 21 δημοσιογραφικά θεωρεία, την κάλυψη της τάφρου του γηπέδου ανάμεσα στον αγωνιστικό χώρο και τις κερκίδες, τον υποσταθμό της ΔΕΗ καθώς και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.
Ακόμη την κατασκευή των πεζοδρομίων με τις ανάλογες φυτεύσεις, τις επισκευές των κουφωμάτων αλουμινίου και την ολοκλήρωση των χρωματισμών και των βιομηχανικών δαπέδων"     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...