Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Νέος προπονητής στο Αιγάλεω!

Θ. Κουρκούνας
(Φωτό: www.gblogs.gr)
Η ταπεινωτική ήττα του Αιγάλεω την Τετάρτη από τους Τράχωνες, αλλά και οι συνεχιζόμενη άσχημη αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών προκάλεσαν σημαντικές εξελίξεις στην ομάδα του "Σίτι".

Κατόπιν σύσκεψης που συγκάλεσε αυθημερόν ο πρόεδρος Γιώργος Γιανναράκης, πάρθηκε η απόφαση για την απομάκρυνση του προπονητή Θωμά Γράφα. Οι δυο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους μετά από 16 ολόκληρους μήνες, με τον νεαρό τεχνικό να συγκεντρώνει πάνω του τα "πυρά" για την πρόσφατη κακή πορεία του συλλόγου (το Αιγάλεω έχει υποστεί 4 συνεχείς ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ αγνοεί τη νίκη έπειτα από τον αγώνα της Νάξου με τον Πανναξιακό).

Όσο για τον αντικαταστάση του Γράφα, αυτός βρέθηκε άμεσα και ακούει στο όνομα Θωμάς Κουρκούνας. Ο 52χρονος (γεννημένος στις 22-11-1959) κώουτς, που τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει πολλές ομάδες Γ΄και Δ΄ Εθνικής (πέρσι στον Ηλυσιακό) έκανε ήδη χθες την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες, δίνοντάς τους οδηγίες στην απογευματινή προπόνηση.

Σύμφωνα μάλιστα με αφιέρωμα της εφημερίδας "sport day" για τη Γ΄ Εθνική, για το οποίο μας ενημέρωσε ο Κοζανίτης δημοσιογράφος και καλός φίλος Αθανάσιος Τέγος, ο Κουρκούνας διατέλεσε κατά καιρούς προπονητής στον Πέλοπα Κιάτου (Δ΄ Εθνική, 2003) και σε Ιωνικό, Σαλαμίνα, Κρανίδι, Βρασιές, Λουτράκι, Μεγαλόπολη, Αίγινα, κ.α.
Εν τω μεταξύ, η διακοπή του πρωταθλήματος για τις εορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, φαντάζει σα μια ευκαιρία νασυγκρότησης, προκειμένου το Αιγάλεω (που ήδη έχει "κατρακυλίσει" στη μέση της βαθμολογίας) να προετοιμαστεί κατάλληλα για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...