Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Το "χαράτσι" της ΔΕΗ!-Ανακοίνωση Δήμου Αιγάλεω


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

       14/11/2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω ΔΕΗ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγάλεω στην συνεδρίαση του, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011 αφού συζήτησε το θέμα του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Καταδικάζει τις ασκούμενες πολιτικές, που, στο όνομα της εξυπηρέτησης του χρέους, επιβάλλουν διαρκή φοροεπιδρομή  και δραματική μείωση των εισοδημάτων στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους επαγγελματίες, ενώ αφήνουν συστηματικά, εκτός ελέγχου τη φοροδιαφυγή και το μεγάλο οικονομικό πλούτο. 
Θεωρεί κοινωνικά άδικο και ανάλγητο το νέο «χαράτσι» στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που απειλεί να στερήσει ένα βασικό κοινωνικό αγαθό από τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα.

Στέκεται αλληλέγγυο σε ομάδες πολιτών και φορέων που αντιδρούν στην εφαρμογή του και διεκδικούν την ακύρωσή του ως άδικου και αντισυνταγματικού και δηλώνει ότι θα πρωτοστατήσει στην αποτροπή της διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε κάθε σπίτι του Αιγάλεω, λόγω της μη καταβολής του “χαρατσιού”».
Συγκροτεί διαπαραταξιακή επιτροπή από τους επικεφαλής ή αντιπροσώπους των Δημοτικών παρατάξεων του Δήμου.
Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...