Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ποδοσφαιρικός φιλανθρωπικός αγώνας στο Αιγάλεω!

Λυκουρίνος
Ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών) και τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω, διοργανώνουν την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 4.00 μμ. Φιλανθρωπικό Ποδοσ φαιρικό αγώνα μεταξύ των επιλέκτων του ΠΣΑΠ και των παλαιμάχων του Αιγάλεω.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.
Τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ   « Το εργαστήρι ».

Μεγάλες δόξες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου έχουν δηλώσει συμμετοχή. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους κ.κ. Σαργκάνη, Αποστολάκη, Μανωλά, Σαραβάκο, Γεωργάτο, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Βαμβακούλα.
Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες να στηρίξουν με την παρουσία τους τον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα.

Σε σχετική του δήλωση αναφέρει : « Ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες αποκτά ξεχωριστή σημασία η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση μας στις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας. Η Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να στέκεται πρωτοπόρα σε τέτοιες κοινωνικές δράσεις. Ευχαριστώ τους επίλεκτους του ΠΣΑΠ καθώς και τους Παλαίμαχους του Αιγάλεω για την ειλικρινή ευαισθησία τους να συμμετάσχουν σε αυτή την πολύ όμορφη πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης ».

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του Δήμου Αιγάλεω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο άθλος των νέων του «ματωμένου» Νοέμβρη.

  Η εξέγερση του Νοεμβρίου του ’73 συσπείρωσε το λαό, αφύπνισε πολλές συνειδήσεις που έως τότε αποδέχονταν τη δικτατορία ή είχαν συμβιβαστεί...