Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Τ' αστέρια του Αιγάλεω Α.Ο.: Γιώργος Κωνσταντόπουλος

Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος,
με τους συμπαίκτες του (1983)
Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος (γνωστός στους οπαδούς του Αιγάλεω και σαν "Καλαμάτας" λόγω της καταγωγής του) είναι Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, που αγωνιζόταν σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αλλά και σε εκείνη του ανασταλτικού μέσου.

Γεννημένος το 1964, ξεκίνησε από την εφηβική ομάδα του Αιγάλεω, πραγματοποιώντας την πρώτη του επίσημη εμφάνιση την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, περιόδου 1980-81, κατά του Διαγόρα Ρόδου (7-0).

Με την ομάδα του «Σίτι» έπαιξε για 6 συνεχείς χρονιές (σε Β’ και Α’ Εθνική) και το Δεκέμβριο του 1986 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον Απόλλωνα της Αθήνας.

Στο σύλλογο της Ριζούπολης έκανε σπουδαία πορεία τα επόμενα τρία χρόνια, όμως δυστυχώς ένας σοβαρός τραυματισμός στη μέση του τον ανάγκασε να τερματίσει πρόωρα την καριέρα του το 1990.

Ο Κώστας Κωνσταντόπουλος (1ος αριστερά)
Έχει δυο γιους που είναι επίσης επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Και οι δυο τους (Παναγιώτης και Κώστας) αγωνίζονται με τα χρώματα του Αιγάλεω, κάτι που ο ίδιος θεωρεί τιμή του.

Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος τα τελευταία χρόνια είναι διευθυντής του Δημοτικού Σταδίου Αιγάλεω "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", ενώ έχει διατελέσει και γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω ΑΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...