Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Σπάνε όλα τα ρεκόρ Αιγάλεω και Ελλάς Ποντίων!


Δεν τα κατάφερε να επεκτείνει το σερί νικών του το Αιγάλεω μένοντας στις πέντε, αλλά με το 0-0 που απέσπασε μέσα στο γήπεδο Ηφαίστου με αντίπαλο τον τοπικό (και κινδυνεύοντα άμεσα με υποβιβασμό) Όμιλο Περιστερίου, η ομάδα του Θωμά Γράφα έκανε δώδεκα τις συνεχόμενες αήττητες αγωνιστικές της, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ της περιόδου 1995-96, πάλι για τη Δ' Εθνική (τότε 11 σερί νίκες).
Παράλληλα, το "Σίτι" παρέμεινε στην τέταρτη θέση της κατάταξης του 8ου ομίλου και επιπλέον μείωσε κατά έναν βαθμό την απόσταση που το χωρίζει απ' τον τρίτο Φωστήρα. Την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" τον Αίαντα Ταύρου και ζητάει άλλους τρεις πόντους που θα το φέρουν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Η σύνθεση: Σηφάκης, Παπουτσής, Παπαδόπουλος (71' λ. τρ. Φούντας), Κωνσταντόπουλος Κ. (74' Τσαραούσης), Τσιρογιάννης, Κωνσταντόπουλος Π., Καραγιάννης, Δουκάκης, Κατσαρός (92' Μπαντούνας), Τεγούσης, Τζανετάκος.


Μια ακόμη αποτυχία για το Αιγάλεω
(φωτό από http://www.lefkadasportnews.gr/)
Βυθίζεται το μπάσκετ, έχασε με κάτω τα χέρια στη Λευκάδα!

"Δόξα -Αιγάλεω 77-48" έγραψε το ταμπλό της αναμέτρησης στη Λευκάδα, με τον Κώστα Ρουμελιώτη να πραγματοποιεί το χειρότερο ντεμπούτο που θα μπορούσε να φανταστεί στον πάγκο της ομάδας μας. Το Αιγάλεω έκανε μια ακόμη κακή εμφάνιση κόντρα στους φιλόδοξους νησιώτες και το μόνο που απάλυνε κάπως τη γενική απογοήτευση ήταν η εντός έδρας ήττα που υπέστη η Καλαμαριά από τη ΜΕΝΤ, γεγονός που επιτρέπει στο "Σίτι" να παραμένει πάντα πάνω από τη γραμμή κινδύνου.
 
Δεκάλεπτα: 18-10, 30-20 (ημίχρονο), 51-37, 77-48 (τελικό). 

ΑΙΓΑΛΕΩ: Παπούλιας, Παπαδάκης 4, Κατσαντώνης, Γκέρος 18, Λαμπρόπουλος 5, Συριστατίδης 6(1), Χάλαρης 4, Μητρόπουλος 2, Πλούμης, Κούκουρας 9(1).

ΕΠΣΠ-ΕΠΣΑ


Σπάει όλα τα κοντέρ στην Α' Πειραιά η Ελλάς Ποντίων!

Τη 18η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες σημείωσε το Σάββατο μέσα στη Σαλαμίνα η Ελλάς Ποντίων με σκορ 2-1 (τα γκολ στο 20' το 0-1 και στο 75' με πέναλτι το 1-2 ο Μπάμπης Σιδηρόπουλος) επί της τοπικής Αθλητικής Ένωσης, αυξάνοντας παράλληλα την απόσταση που τη χωρίζει από το δεύτερο Ερμή Κορυδαλλού.
ΕΛΛΑΣ: Λυκούδης, Χαλκίδης, Τσοπανάς, Τζιας, Γρηγοριάδης, Λάκο, Γ. Σιδηρόπουλος (89' Δικαιόπουλος), Χοτζάϊσα (89' Σ. Σιδηρόπουλος), Ταμπάκης (87' Μαυρίδης), Χ. Σιδηρόπουλος, Δρυμούσης.
  • Στην Αθήνα το Σάββατο, η ΑΕ Αιγάλεω προηγήθηκε μέσα στην Πετρούπολη επί της τοπικής Ειρήνης με γκολ του Τζόμπε στο 15', αλλά οι γηπεδούχοι πήραν τελικά τη νίκη με 3-1
Η σύνθεση: Παπαδούλης, Αλευράς (65' Μπελάι), Χαρισάκης, Ξυράφης, Πούλιος, Παυλίδης (68' Πέντσας), Σπυρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ευριπιώτης, Τζόμπε, Κοτσαμπάς (46' Παπαμιχαήλ).

  • Για τη Β' Κατηγορία είχαμε σπουδαία ισοπαλία χωρίς γκολ (0-0) του Διαγόρα στο ΔΑΚ, κόντρα στην πρωτοπόρο Θύελλα Αγίου Δημητρίου και την Κυριακή συντριπτική ήττα για τον παραπαίοντα Ορφέα στα Μελίσσια (3-0 ο Ακάδημος). Τέλος, στη Γ' Αθηνών η Ιεράπολη πήρε χωρίς αγώνα τους τρεις βαθμούς από τον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος έχει αποχωρήσει απ' το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου, ενώ ρεπό είχε ο Κρόνος.


Μπάσκετ "ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος".

Τετραπλή επιτυχία είχαμε για τα τμήματα καλαθόσφαιρας που διατηρεί ο σύλλογος, το τελευταίο τριήμερο!
    Την Παρασκευή οι Άνδρες (φωτό) απομάκρυναν από τη διεκδίκηση της ανόδου έναν από τους ενδιαφερόμενους, την Εστία Φιλίας/Θησέα την οποία ενίκησαν με 59-52 (ημίχρονο 28-17) σε ένα πολύ ενδιαφέροντα αγώνα στο κλειστό "Σταύρος Βενέτης". Μ.Ε.Λ.Α.Σ. (Γεωργακιου Α). Δουλγερακης, Σιδερης 5(1), Σπανιδης 2, Αριφακος 10(1), Βενιος 18, Αναστασοπουλος, Σπυρακος 9, Πετρου 1, Καρανδρεας 3, Καρβελας 7, Πετρελης , Κουνας 4.
Κορασίδες
    • Το Σάββατο οι Κορασίδες επιβεβαίωσαν την είσοδό τους στα  Playoff , με τη νίκη τους επί του Παναθηναικού 29-30 (Δεκάλεπτα: 6-5, 14-11, 21-22, 29-30) εκτός έδρας. Η νίκη αυτή στέλνει την ομάδα στη 2η θέση της κανονικής περιόδου απέναντι στο Γαλάτσι που τερματίζει ισόβαθμο αλλά τρίτο, 4ο τον ιστορικό Σπόρτιγκ τη τελευταία στιγμή στη 4άδα με τη νίκη έκπληξη τη τελευταία αγωνιστική. Χαμένος της υπόθεσης ο ΠΑΟ που τερματίζει 5ος από 3ος, κυριολεκτικά στο νήμα.
ΜΕΛΑΣ(Μάλαμα): Λαμπαδαρίου 2, Κουρούβανη 8(1), Σιγάλα 7, Ντζιβανάκη 2, Κορρέ Αθ 2, Δαμουλάκη Αρ, Κουρούπη, Αγκάνη 9, Ξένου Δ, Κατσοχειράκη Αν.
    Φουλ για πρωτιά στην κανονική διάρκεια
    βαδίζουν τα κορίτσια του ΜΕΛΑΣ στην Α' ΕΣΚΑ
    • Την Κυριακή οι Γυναίκες πέτυχαν τη διατήρηση του πλεονεκτήματος για τη 1η θέση των Playoff , με άλλη μια νίκη 55-41 στη κανονική περίοδο, αυτή τη φορά επί της ομάδας του ΑΣ Παπάγου.
Δεκάλεπτα: 17-17, 28-23, 39-32, 55-41
    ΜΕΛΑΣ(Μάλαμα): Γκόγκου 2, Τσιφτελή 5(1), Αθανασίου 2, Φλίγκου 2, Κερπέ 5(1), Σταυράτη 6(2), Μιχοπούλου 15, Λεκαράκου 1, Μακρυνίκα 15, Θεοδωρακοπούλου 2.
    Παγκορασίδες
    Την ίδια ημέρα, και οι Παγκορασίδες νίκησαν εκτός έδρας την ΑΕΚ Δυτικών προαστείων με 26-36 (Οκτάλεπτα: 3-11, 13-22, 17-28, 26-36) και συνεχίζουν με ρεκόρ 6 στα 6 !
      ΜΕΛΑΣ (Μάλαμα): Κορρέ Ε. 2, Μπαροτσάκη 6, Μονεμβασίου, Ντουρμίσι 2, Καρανικόλα, Κατσοχειράκη Γ. 2, Κορρέ Αθ. 7, Δαμουλάκη Αρ. 2, Ξένου Δ. 1, Σαρακατσάνη 2, Κοτρώτσιου 2, Κατσοχειράκη Αν. 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...