SAVE EGALEO

Τα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας του Αιγάλεω Α.Ο. (2009-10)

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Καλπάζουν Αιγάλεω και Ελλάς Ποντίων!

Ατέλειωτα πανηγύρια στο "Σίτι"! (φωτό: http://www.aegaleofc.gr/)
Τέσσερις συνεχείς νίκες (αλλά και παράλληλη διατήρηση του αήττητου για δέκατη σερί αγωνιστική) συμπλήρωσε το Αιγάλεω, μετά τη σπουδαία νίκη του επί του Φωστήρα με 2-0 στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", χάρις στην οποία βρέθηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ επετεύχθησαν κατά τη διάρκεια του β' μέρους (51' Τζανετάκος με εκπληκτικό βολέ από 30 μέτρα και 78' Τεγούσης με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Παπουτσή), όταν η κυριαρχία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο ήταν καθολική.
Αιγάλεω (Θωμάς Γράφας): Σηφάκης, Παπουτσής, Τσαραούσης (92' Μπαντούνας), Κωνσταντόπουλος Π., Τσιρογιάννης, Κωνσταντόπουλος Κ., Καραγιάννης, Δουκάκης, Κατσαρός (75' Φούντας), Τεγούσης, Τζανετάκος.


Την ξέφρενη όμως πορεία της συνέχισε και η Ελλάς Ποντίων (φωτό από http://www.aoellaspontion.gr/) στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΠ, ύστερα από τη νέα της επιτυχία με σκορ 2-0 (50' Ταμπάκης, 55' Δρυμούσης) επί του Παννεαπολικού και μάλιστα εκτός έδρας. Η ομάδα βρίσκεται φυσικά πάντα στην κορυφή της βαθμολογίας με 51 βαθμούς σε 17 αγώνες, κατέχοντας το απόλυτο νικών, δέκα ολόκληρους πόντους μπροστά από τον Ερμή Κορυδαλλού που είναι δεύτερος (έχοντας δώσει 16 ματς).
Ελλάς: Λυκούρης, Χαλκίδης, Τσοπανάς, Τζιας, Γρηγοριάδης, Λάκο (78' Δικαιόπουλος), Γ. Σιδηρόπουλος, (86' Σεμερτζάκης), Χοτζάισα, Ταμπάκης (75' Μαυρίδης), Χ. Σιδηρόπουλος, Δρυμούσης.

  • Αποτελέσματα ΕΠΣΑ: ΑΕ Αιγάλεω-Ελευθερούπολη 0-2, Θρίαμβος-Ορφέας 2-1, Ιεράπολη-Κορωνίδα Γαλατσίου 3-1 και Απόλλων Περιστερίου-Κρόνος 0-3 (Πίταχας, Δελιβασάκης και Αϊβαλιώτης τα γκολ)
Στιγμιότυπο από το χθεσινό αγώνα (φωτό: Βασίλης Βασιλειάδης)
Μπάσκετ: Νέα ήττα για το Αιγάλεω στο "Σταύρος Βενέτης"

Μέτριο το Αιγάλεω, ηττήθηκε καθαρά από το συγκρότημα του Περάματος εντός έδρας, αλλά δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για την παραμονή του στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας.

Τα δεκάλεπτα: 16-27, 34-43 (ημίχρονο), 52-65, 67-88 (τελικό).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Καλογήρου-Μπαστούνης): Παπούλιας, Παπαδάκης, Κατσαντώνης 9 (1), Μητρόπουλος 20, Λαμπρόπουλος 5 (1), Συριστατίδης 20 (2), Πλουμής, Χάλαρης, Γκέρος 6, Κούκουρας 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τιτίνα Πανταζή: Η πρώτη εκλεγμένη Ελληνίδα Ευρωβουλευτής.

Η Τιτίνα Πανταζή με τον Ανδρέα (πηγή ΤΑ ΝΕΑ) ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης )  Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για τη διενέργεια των...