Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Στράτος Δουκάκης: Λάτρεψα τον κόσμο του Αιγάλεω!



Ο νεαρός άσσος της ομάδας του Αιγάλεω Στράτος Δουκάκης, που αποκτήθηκε στις μετεγγραφές του Ιανουαρίου, έχει πραγματικά εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Τον παίκτη ανακάλυψε στην Ανθούπολη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κωνσταντόπουλος και τον έπεισε να υπογράψει στο "Σίτι".

Όλα δείχνουν πως ο ταλαντούχος νεαρός είναι προικισμένος με σπάνια ποδοσφαιρική στόφα και αναμένεται να κάνει μεγάλη καριέρα, κάτι που του ευχόμαστε ολόψυχα.

Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ επικοινώνησε μαζί του και ο Δουκάκης δέχθηκε να μας παραχωρήσει μια αποκλειστική συνέντευξη:

  • Στράτο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αιγάλεω. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη νέα σου ομάδα;


Καλώς σας βρήκα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι το Αιγάλεω. Όλα εδώ είναι επαγγελματικά και πιστεύω πως έκανα ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου.

  • Τι διαφορές διαπιστώνεις σε σύγκριση με την προηγούμενη ομάδα σου την Ανθούπολη;

Οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες από την Ανθούπολη. Στην Ανθούπολη αισθανόμουν ερασιτέχνης, ενώ στο Αιγάλεω από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου όλα ήταν διαφορετικά, όπως είπα και πριν επαγγελματικά.

  • Πιστεύεις ότι το Αιγάλεω θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα;

Όχι δεν πιστεύω πως θα κινδυνεύσουμε με υποβιβασμό γιατί διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα και το έχουμε δείξει στα τελευταία παιχνίδια, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα χρόνου το Αιγάλεω να εξασφαλίσει τη σωτηρία του.

  • Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον;

Όπως κάθε ποδοσφαιριστής σε αυτή την ηλικία έχει βλέψεις να φτάσει πολύ ψηλά, έτσι κι εγώ. Θέλω πολύ να παίξω σε υψηλό επίπεδο και μακάρι να γίνει αυτό και με το Αιγάλεω!

  • Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο του Αιγάλεω;

Τον κόσμο τον λάτρεψα από την πρώτη στιγμή! Μας δίνουν τόση δύναμη σε κάθε παιχνίδι, που εγώ προσωπικά προσφέρω ότι πιο πολύ έχω! Το μόνο που ζητάμε είναι να είναι πάντα δίπλα μας μέχρι το τέλος της περιόδου, για να πετύχουμε το στόχο μας.

  • Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ . ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΚΛΗΡΑ , ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΡΙΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...