Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ζουν το όνειρό τους τα κορίτσια του Αιγάλεω !!!

(Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης)

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Αιγάλεω Α.Ο. βρίσκεται, πλέον, μία ανάσα από την κορυφαία διάκριση της ιστορίας της. Μετέχοντας για τέταρτη συνεχόμενη φορά στη διοργάνωση της Pre League (ουσιαστικά Β’  Εθνική), φέτος, περισσότερο από ποτέ αγγίζει το μεγάλο της στόχο! Η πρώτη της εμφάνιση καταγράφηκε τη σεζόν 2017-18, ενώ πέρσι το πρωτάθλημα ματαιώθηκε εξ’ ολοκλήρου λόγω της πανδημίας.


Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στη φάση του λεγόμενου «Γ’  Ομίλου» της φετινής χρονιάς, τα κορίτσια της Αγγελικής Αντωνιάδου απομένει να δώσουν έναν ακόμη, τον τελευταίο αγώνα τους εντός έδρας (με αντίπαλο τα Βριλήσσια) για την τυπική ολοκλήρωση και αυτής της φάσης. Θα ακολουθήσουν οι τελικοί αγώνες, που θα κρίνουν κατά πόσο οι «κυανόλευκες» θα πραγματοποιήσουν το μεγάλο τους όνειρο, την άνοδό τους δηλαδή στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

  • Το «Αθλόμετρο», όμως, θα επανέλθει σύντομα, με ένα σούπερ αφιέρωμα!!!


1 σχόλιο:

  1. Το Σάββατο 16 τρέχοντος αρχίζουν τα Play - Off ανόδου. Στον πρώτο αγώνα της για τον ημιτελικό -έχοντας το πλεονέκτημα έδρας- η ομάδα μας υποδέχεται στο "Σταύρος Βενέτης" τα Βριλήσσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...