Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Χρόνια σου πολλά, Θωμά Μακρή!

Γενέθλια έχει σήμερα, γεννημένος στις 12 Αυγούστου του 1978 και θα σβήσει 42 κεράκια, ο εξαίρετος πρώην επιθετικός άσσος του "Σίτι", Θωμάς Μακρής. Του ευχόμαστε ολόψυχα να τα εκατοστήσει με την όμορφη οικογένειά του και επίσης καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ως μέλος του προπονητικού επιτελείου των τμημάτων υποδομής του Αιγάλεω Α.Ο.

Βιογραφία και καριέρα

Ο Θωμάς ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την ομάδα της Ξάνθης, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική, την περίοδο 1997-98. Το καλοκαίρι του 1999 παραχωρήθηκε σαν δανεικός στο Αιγάλεω, με το οποίο αναδείχτηκε και έγινε πανελλήνια γνωστός. Το 2001 κέρδισε το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και την πρωτιά στους σκόρερ της κατηγορίας, με 16 τέρματα.



Το 2002 τραυματίσθηκε σοβαρά σε αγώνα εναντίον του Π.Α.Ο. στο Ο.Α.Κ.Α., ύστερα από σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Σωτήρη Κυργιάκο. Τον Ιανουάριο του 2003 παραχωρήθηκε στη Χαλκηδόνα Πειραιά, για να επιστρέψει στο Αιγάλεω 1,5 χρόνο αργότερα. Αγωνίσθηκε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ την περίοδο 2004-05, όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Ωστόσο στη συνέχεια τραυματίσθηκε ξανά και αποδεσμεύθηκε, συνεχίζοντας την καριέρα του σε μικρότερες κατηγορίες, με τις ομάδες του Ηλυσιακού, του Εθνικού Αστέρα, του Π.Α.Ο. Αγ. Δημητρίου, του Α.Ο. Χαϊδαρίου, της Α.Ο. Αγίας Παρασκευής και του Ελπιδοφόρου Κηφισιάς. Το καλοκαίρι του 2012, υπέγραψε εκ νέου στο Αιγάλεω με το οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Δ΄ Εθνική και φιναλίστ στο Τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Ένα χρόνο αργότερα (το καλοκαίρι του 2013) αποκτήθηκε από τη Δόξα Βύρωνα, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για 1 χρόνο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και το καλοκαίρι του 2014 έμεινε ελεύθερος. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα ερασιτεχνικά τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Πειραιά κατά σειρά με τους Ίκαρο Καλλιθέας, (2014-2016) και Οδηγήτρια Πειραιά (2017), κατακτώντας αμφότερα 2 φορές το πρωτάθλημα Πειραιά και κλείνοντας ουσιαστικά και την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.

Συνολικά, πήρε μέρος σε 61 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας, επιτυγχάνοντας 10 τέρματα. Έχει ύψος 1,87 μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...