Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Γιορτή παραμονής στο "Αιγάλεω Σίτι" !!!

Το δεύτερο γκολ, με καρφωτή κεφαλιά του Νίκου Παντέλη (δεξιά), ενώ
παρακολουθούν, ανήμποροι να αντιδράσουν οι αμυντικοί της
'Ελαφράς Ταξιαρχίας' Μάριος Σκούρας (τερμ.), Πέτρος Μπόντζος (ν. 5)
κι ο αείμνηστος Γιώργος Τσιβόγλου. 
Στις 6 Μαΐου του 1984 το Αιγάλεω επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 του Απόλλωνα Αθήνας στο πλαίσιο της τελευταίας (30ης) αγωνιστικής ημέρας του 5ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας. Χάρις σε δύο έξοχα γκολ που σημείωσαν ο Δημήτρης Μπεκιάρης στο 39ο λεπτό και Νίκος Παντέλης (που τότε οι εφημερίδες τον ανέφεραν Παντελή) στο 79', οι χιλιάδες των φιλάθλων του "Σίτι" που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο ξέσπασαν σε ουρανομήκεις ζητωκραυγές, αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μαντζουράκη που είχαν πετύχει την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία, ένα επίτευγμα το οποίο λίγο καιρό πριν φάνταζε όνειρο απατηλό. Το "παρών" στην εξέδρα είχε δώσει και ο σπουδαίος Αιγαλιώτης μουσικοσυνθέτης, Γιώργος Ζαμπέτας (1925 - 1992), ο εμπνευστής του προσωνύμιου "Σίτυ" για την αγαπημένη του ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...