Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Άνεμος κοινωνικής αλληλεγγύης στο «Σίτι»

Οι συντελεστές της χθεσινής εκδήλωσης, σε πλήρη παράταξη
(φωτό: 'Αθλόμετρο')


(γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Με επιτυχία έγινε χθες Μεγάλη Τετάρτη στο δημοτικό γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ο φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω («ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») και της Ένωσης Συνδέσμων παλαιμάχων του Πειραιά, που στόχο είχε τη συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Αιγάλεω.


Πριν από την αναμέτρηση πραγματοποιήθηκαν εκατέρωθεν τιμητικές βραβεύσεις. Τους φιλοξενούμενους, τους οποίους το μέλος του Δ.Σ. του «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» Κώστας Μπρέχας καλωσόρισε στο γήπεδο εκθειάζοντάς τους παράλληλα για την ανιδιοτελή συνεισφορά τους στην προσπάθεια αρωγής αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας, τίμησαν οι βετεράνοι του «Σίτι» με την απονομή τιμητικής πλακέτας. Την πλακέτα παρέδωσε ο δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας στον πρόεδρο των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πειραιά, Κανέλλο Τσίρμπα.

Ο δήμαρχος Αιγάλεω Δημ. Μπίρμπας παραδίδει τη βράβευση στον
πρόεδρο των παλαιμάχων Πειραιά Κανέλλο Τσίρμπα, ενώ διακρίνονται
οι Παντ. Τζανουδάκης, Σπ. Λαγκαδίτης, Κ. Μπρέχας, Τ. Μαρκόπουλος
Δημ. Μπέσης και Γ. Σάμιος
(φωτό: 'Αθλόμετρο') 
Στη σύντομη αναφορά του, ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους αθλητικούς φορείς για το κοινωνικό τους έργο και ενημέρωσε ότι μέσω του θεσμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου εξυπηρετούνται περίπου 750 άπορες οικογένειες της πόλης. Από τη μεριά τους οι παλαίμαχοι Πειραιά ανταπόδωσαν την τιμή στους Αιγαλιώτες συναδέλφους τους, με το αντίστοιχο βραβείο να παραλαμβάνει ο παλαιός άσος του «Σίτι» Τάκης Μαρκόπουλος.  Τέλος, βραβεύτηκαν οι τρεις διαιτητές του αγώνα Γεώργιος Τσίπουρας, Ελευθέριος Καμπράνης, Χρήστος Βαφείδης, όπως και η ιατρός Τάνια Αρμάου, για τη σπουδαία βοήθειά τους.

Μόνο και μόνο για την ιστορία, αναφέρουμε και το τελικό σκορ του παιχνιδιού, που έληξε ισόπαλο (3-3).

Ο Ηλ. Συνοδινός και ο Γ. Σάμιος με τα συγκεντρωμένα τρόφιμα
(Φωτό: 'Αθλόμετρο')

Για λογαριασμό του Αιγάλεω αγωνίσθηκαν οι Κώστας Βαμβακούσης, Άρης Βασιλειάδης, Χρήστος Τάσσης, Αντώνης Ρούσσος, Ηλίας Συνοδινός (προπονητής), Παναγιώτης Κατσικογιάννης, Σπύρος Τσίλης, Τάσος Τσιάκας, Κώστας  Μπρέχας, Γιάννης Σάμιος, Πέτρος Δημητρίου, Δημήτρης Τσιαμπουρής, Διονύσης Καλογερόπουλος, Άγγελος Κελεσίδης, Κώστας Ζαμπέτας, Ευθύμιος Σταυρόπουλος και Κωνσταντίνος Σίνος.

Το «παρών» έδωσαν ακόμη οι Αθανάσιος Κιούρκος, Παντελής Τζανουδάκης, Σπύρος Λαγκαδίτης, Εμμανουήλ Προεστάκης, Γιώργος Πλασκασοβίτης, Πέτρος Κοσκινάς, Θωμάς Φούφλης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Μπέσης, Κωνσταντίνος Χατζηκώνστας και, εκ μέρους της τοπικής εφημερίδας «Αιγάλεω», ο εκδότης της, δημοσιογράφος Γιώργος Καφετζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...