Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Έκλεισε ιδανικά τη χρονιά ο Αστέρας Ιτέας!

Αστέρας Ιτέας
(φωτό: pamebala.gr)
Το προηγούμενο Σάββατο (20 Απριλίου) ολοκληρώθηκαν οι φετινές υποχρεώσεις του δημοφιλή Αστέρα Ιτέας για τη σεζόν 2018-19, με την κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας, επιτυχία που ήρθε ως επιστέγασμα της εξίσου πολύ καλής πορείας της ομάδας και στο πρωτάθλημα της ερασιτεχνικής Γ΄ Εθνικής, με την κατάληψη της 3ης θέσης στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.



Το συγκρότημα της Ιτέας επικράτησε στον τελικό του κυπέλλου -που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Άμφισσας- με σκορ 1-0 επί του φιναλίστ (και πρωταθλητή της Α΄ κατηγορίας Φωκίδας για το 2019) Απόλλωνα Ευπάλιου χάρις σε ένα τέρμα του Κακκάβα (30') φτάνοντας στις 13 συνολικά κατακτήσεις του τροπαίου στα χρονικά, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα του νομού, αλλά και στη δεύτερη συνεχόμενη κατά την τελευταία διετία.

Ομαδική φωτογραφία με το τρόπαιο του κυπέλλου
(φωτό: sportsup.gr)
Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας που, με επικεφαλής τον Πέτρο Μαντούβαλο, δείχνει να στοχεύει όλο και ψηλότερα, αλλά και στους άξιους προπονητές Κώστα Λίβα (ο οποίος ξεκίνησε τη χρονιά ενώ υπήρξε ο "αρχιτέκτονας" της ανοδικής πορείας του σωματείου τα τελευταία χρόνια) και Πάρη Ανδράλα, ο οποίος τον αντικατέστησε. Φυσικά το "μερίδιο του λέοντος" για τη φετινή εντυπωσιακή παρουσία ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με σταθερή απόδοση καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν υλοποίησαν τις προσδοκίες του πιστού φίλαθλου κόσμου της γραφικής κωμόπολης και τον γέμισαν υπερηφάνεια για τον ποδοσφαιρικό της εκπρόσωπο.



  • Πολλά στιγμιότυπα από τους φετινούς αγώνες του Αστέρα Ιτέας μπορείτε να βρείτε στον κόμβο Youtube, χάρις στις αναρτήσεις του Θύμιου Τσαγκουρνού, ο οποίος με την κάμερά του ακολούθησε παντού την ομάδα, καταγράφοντας τα αγωνιστικά της κατορθώματα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...