Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Παραμονή για τα κορίτσια του βόλεϊ (Αιγάλεω Α.Ο.)

Δικαίωση για τις αθλήτριες της Αγγελικής Αντωνιάδου ήταν το αποτέλεσμα του χθεσινού, δραματικού αγώνα (και τρίτου στη σειρά των "Play Out" της "Pre League" γυναικών) με αντίπαλο τον ψυχωμένο Πανιώνιο, το οποίο έληξε με νίκη των κοριτσιών του "Σίτι" (3-2 στο "τάι-μπρέικ") κάτι που σημαίνει ότι οι "κυανόλευκες" (με συνολικό σκορ 2-1 νίκες) ανανέωσαν τη συμμετοχή  τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση για τρίτο συνεχόμενο χρόνο.



Στον αντίποδα, για τις ηττημένες της Νέας Σμύρνης η αγωνία συνεχίζεται. Οι φιλοξενούμενες παραλίγο να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή (στο πρώτο παιχνίδι του Αιγάλεω έχασαν με 3-0 ενώ στο δεύτερο στο κλειστό του Μίλωνα επικράτησαν με 3-2) και να πάρουν τη σπουδαία νίκη μέσα στο "Σταύρος Βενέτης", καθώς προηγήθηκαν με 1-0 και 2-1 σετ.

Ωστόσο οι επιτυχημένες κινήσεις της προπονητού του Αιγάλεω, τα ψυχικά αποθέματα των παικτριών, όσο και η θερμή συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου έφεραν τα πάνω - κάτω και χάρισαν την τελική επιτυχία (3-2) στην ομάδα της πόλης μας.

Τα σετ: 15-25, 25-23, 19-25, 25-21, 15-9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...