Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Χρόνια πολλά, Κώστα Λαλιώτη!

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα, 7 Μαρτίου, ο βετεράνος τερματοφύλακας του Αιγάλεω Α.Ο. και άλλων ομάδων και μέλος του Συνδέσμου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του "Σίτι", Κώστας Λαλιώτης, συμπληρώνοντας τα 57 του χρόνια. Του ευχόμαστε ολόψυχα να τα 100στήσει με υγεία και ευχάριστη διάθεση!

Ιδού όμως και το βιογραφικό του, όπως το έχουμε αναρτήσει στην Ελληνική Βικιπαίδεια:




Ο Κώστας Λαλιώτης (γεν. 1963, ύψος 1,83 μ.) είναι Έλληνας παλαίμαχος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που αγωνίζονταν στη θέση του τερματοφύλακα και έκανε πολυετή καριέρα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, με τα χρώματα δυο διαφορετικών συλλόγων.
Ο Λαλιώτης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του σε ηλικία 15 ετών από τον ερασιτεχνικό σύλλογο του Ασκληπιού Επιδαύρου και σύντομα κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα των Νέων. Το καλοκαίρι του 1984 αποκτήθηκε από το Αιγάλεω σαν αντικαταστάτης του Νίκου Βαλλιάνου και παρέμεινε στην ομάδα της δυτικής Αθήνας για 7 συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους, συμπληρώνοντας 80 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες πρωταθλήματος της Α΄, της Β΄και της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Το Δεκέμβριο του 1990 μεταπήδησε στο γειτονικό Ατρόμητο, όπου συνέχισε την επιτυχημένη του καριέρα.
Ολοκλήρωσε τη σταδιοδρομία του, αγωνιζόμενος αρχικά στον Άρη Νικαίας και στην Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξας, το 1996, ενώ έπαιξε και σε Μαύρο Αετό, Ηλυσιακό, Ηλιούπολη και Α.Ο. Χαιδαρίου.
Αποτελεί βασικό στέλεχος του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...