Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Εξέλεξαν νέα διοίκηση οι βετεράνοι του Αιγάλεω

Πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ στην αίθουσα συνελεύσεων του δημοτικού γηπέδου Αιγάλεω "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" οι προγραμματισμένες αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, Αθλητών και Παραγόντων Αιγάλεω Α.Ο. ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") προκειμένου να εκλεγούν τα νέα όργανα του σωματείου για την ερχόμενη διετία (2019- 2010). Στις εκλογές προσήλθαν αρκετά μέλη, όπως και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, ο τέως δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του Αιγάλεω (όταν η ομάδα ήταν Π.Α.Ε.) Βίκτωρ Μητρόπουλος. Εκ μέρους της σημερινής διοίκησης του συλλόγου, το "παρών" έδωσε ο πρόεδρος Γιάννης Παλτόγλου.



Προηγήθηκε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, κατά την οποία εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης του Συνδέσμου. Τη Γ.Σ. διεύθυνε ως πρόεδρος ο δημοσιογράφος και μέλος του Συνδέσμου, Γιώργος Καφετζής.

Σημειωτέον, ότι, ο επί μία 6ετία πρόεδρος του "ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π." Παναγιώτης Κατσικογιάννης αλλά και τα δραστήρια μέλη του προηγούμενου Δ.Σ., Ηλίας Συνοδινός και Γιάννης Νταγκίνης δεν έθεσαν υποψηφιότητα.

Ποιοι εκλέχθηκαν (με αλφαβητική σειρά)

Για το 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο: 

Βασιλειάδης Άριστείδης, Κιούρκος Αθανάσιος, Μανδραφλής Παναγιώτης, Μαρτίνος Φραγκίσκος, Μπρέχας Κωνσταντίνος, Σάμιος Ιωάννης, Σταυρόπουλος Χαράλαμπος, Τζανουδάκης Παντελεήμων και Τσαλαμάγκας Παναγιώτης.

Για την 3μελή Εξελεγκτική Επιτροπή:

Λαλιώτης Κωνσταντίνος, Νικολαΐδης Νικόλαος και Τσίλης Σπυρίδων.

Τις επόμενες ημέρες το Δ.Σ. θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε Σώμα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ηλία Συνοδινό για την ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...