Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Σαν σήμερα, 29 Μαρτίου

Γ. Πιλάβης
1948: Γεννιέται στο "Συνοικισμό" ή "Φοίνικα" Σαλαμίνας ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Πιλάβης. Έκανε τεράστια καριέρα επί 25 συναπτά έτη (1963 - 1988) τόσο στον Αμπελακιακό (από όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο), όσο και στον Αίαντα Σαλαμίνας αλλά και στον Αιγάλεω Α.Ο., λαμβάνοντας μέρος σε περισσότερους από 100 αγώνες της Α΄ Εθνικής κατηγορίες και πολλαπλάσιους της Β'  Εθνικής αλλά και χαμηλότερων κατηγοριών. Σήμερα είναι συνταξιούχος και κατοικεί μόνιμα στη Σαλαμίνα.



1992: Δραματική ισοπαλία (2-2) μέσα στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" μεταξύ του Αιγάλεω και του Διαγόρα Ρόδου για την 25η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Τα τέρματα του "Σίτι" είχαν σημειώσει ο Τέλης Πιστόλης με πέναλτι και ο διεθνής Αλβανός επιθετικός Αντριάν Μπαρμπολούτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...