Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Το φετινό απίστευτο ρεκόρ του μπάσκετ ανδρών!

Μετά και την προχθεσινή -δύσκολη αλλά και απόλυτα δίκαιη- επιτυχία του τμήματος καλαθοσφαίρισης ανδρών του Αιγάλεω Α.Ο. επί του Ηλυσιακού (τελικό σκορ 85-82, βλέπε φωτό - επίσημης ιστοσελίδας eska.gr) που πανηγυρίσθηκε δεόντως από το ενθουσιώδες κοινό του "Σίτι" (το οποίο κατέκλυσε για μια ακόμη φορά το κλειστό "Σταύρος Βενέτης") το αήττητο σερί της ομάδας διευρύνθηκε στο 25-0, αν υπολογίσουμε βεβαίως και τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ε.Σ.Κ.Α.




Απομένουν 4 αγώνες για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας (Σάββατο 31 Μαρτίου, 6 μ.μ., κλειστό "Ζαχαρίας Αλεξάνδρου") ωστόσο έπεται ο μεγάλος Τελικός του Κυπέλλου Ε.Σ.Κ.Α., όπου το Αιγάλεω θα πάρει μέρος για δεύτερη φορά στα χρονικά και πρώτη εδώ και 19 χρόνια, διεκδικώντας το σημαντικό τρόπαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...