Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "Χονδρός"

Αρχείο: 'Greek Comics'
Σαν σήμερα, στις 18 Ιανουαρίου του 1892, γεννήθηκε στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. μια από τις πλέον δημοφιλείς φυσιογνωμίες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Επρόκειτο για τον Όλιβερ Χάρντι (Oliver Norvell "Babe" Hardy), τον πασίγνωστο «Χονδρό» του επιτυχημένου δίδυμου κωμικών ηθοποιών (ο Βρετανός ηθοποιός Στάνλεϊ Λώρελ ήταν ο «Λιγνός»). Οι δυο συνεργάτες και φίλοι αποτέλεσαν μια εξαίρετη δυάδα διασκεδαστών επί μια ολόκληρη 25ετία (1927 – 1951), λαμβάνοντας μέρος σε συνολικά 107 παραγωγές, τόσο του βωβού όσο και του ομιλούντος σινεμά.



  • Στην Ελλάδα, οι περιπέτειές τους κυκλοφόρησαν από ομώνυμο περιοδικό, που εξέδωσε ο εκδοτικός οίκος Πεχλιβανίδη (1962). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...