Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Σαν σήμερα, "έφυγε" ο Μποστ...

Μποστ
Ο Μέντης Μποσταντζόγλου (πραγματικό όνομα Χρύσανθος Βοσταντζόγλου, Κωνσταντινούπολη, 191813 Δεκεμβρίου 1995) γνωστός περισσότερο με το ψευδώνυμο «Μποστ», ήταν λαϊκός ζωγράφος και εικονογράφος-γελοιογράφος, στιχουργός και θεατρικός συγγραφέας. 

Το πλούσιο έργο του αποτελούν τόσο γελοιογραφίες (οι οποίες χαρακτηρίζονταν από ηθελημένη ανορθογραφία) και χρονογραφήματα, όσο και θεατρικά έργα, αλλά και εικονογραφήσεις εντύπων, όπως και αρκετές ζωγραφικές συνθέσεις. Ασχολήθηκε επίσης με τη διαφήμιση, όπου εμπνεύστηκε πρωτοπόρες δημιουργίες. «Έφυγε» σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια, σε ηλικία 77 ετώνΟ ένας γιος του Γιάννης, ακολούθησε το επάγγελμα του ηθοποιού. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...