Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Σαν σήμερα: Αιγάλεω - Αστέρας Αθηνών 3 - 1

Στις 1 Δεκεμβρίου του 1957 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Αθηνών (περιόδου 1957-58) στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας η ιστορική ομάδα μας σημείωσε μία μεγάλη νίκη επί του «γαλαζοαίματου» και γηπεδούχου Αστέρα της περιοχής Γκύζη, ο οποίος θεωρείτο -και ήταν- τότε ένα «παράρτημα» του Παναθηναϊκού. Τα γκολ του Αιγαλιώτικου θριάμβου (3 - 1) είχαν πετύχει οι θρυλικοί Ξένος, Μαρδίτσης και Τσικνάκος, ενώ οι τότε προπονητές του Αιγάλεω Συμεωνίδης - Χατζησταυρίδης είχαν χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι (πλην των σκόρερ) τους Αντύπα, Μπαλαρίνη, Εμ. Τσάπο, Τούση, Μπαλακτσίδη, Ιωσηφόγλου, Χατζητσοπάνη και Αποστολίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...