Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

'Άλωσε' και τα Ηλύσια το μπάσκετ του "Σίτι"!

Ο Κυριακόπουλος εκτελεί ελεύθερη βολή στο χθεσινό αγώνα
(φωτό: Ε.Σ.Κ.Α.)
Ούτε στο κλειστό γυμναστήριο των Ηλυσίων ανακόπηκε η ξέφρενη (αήττητη) πορεία των αθλητών του Δημήτρη Λιόγα προς τη Γ΄ Εθνική, καθώς χθες Δευτέρα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής το Αιγάλεω επικράτησε και επί του γηπεδούχου Ηλυσιακού (ο οποίος συμπλήρωσε έτσι τρεις συνεχόμενες ήττες) με σκορ 87-75, αφού στο ημίχρονο προηγήθηκε με 45 - 36.



Παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Φώτση (16 πόντοι), οι Αιγαλιώτες νίκησαν κατά κράτος, δείχνοντας σε όλους ότι φέτος πολύ δύσκολα θα τους ξεφύγει ο τίτλος του πρωταθλητή της Α΄ κατηγορίας ανδρών (Ε.Σ.Κ.Α.)

Πρώτοι σκόρερ από πλευράς Αιγάλεω αναδείχθηκαν οι Καράβολας 21 (1 τρίποντο), Τσαμπής 15 (1), Οικονόμου 12, Μπάρδας 10 (2), Κυριακόπουλος 8 (2), Καλλινικίδης 7 (1), Κουκουράβας 6 (2), ενώ χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι Κούρτης (4), Μούγιος (4), Πλουτέτσκι, Ναυπλιώτης και Ντόκος.

Από τον Ηλυσιακό ξεχώρισαν, πλην του Φώτση, οι Βαρσάμος (15), Ζευκίλης (13), Αντωνόπουλος (8) και Τσιαμπάς (7).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...