Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Σαν σήμερα: Αιγάλεω - Πέλωψ Κιάτου 3 - 2

Ο -εορτάζων σήμερα- Ανδρέας Σταματιάδης (με τα γυαλιά)
σε πανηγυρικό στιγμιότυπο από τη σεζόν 1980-81.
Στις 30 Νοεμβρίου του 1980, ένα βροχερό Κυριακάτικο μεσημέρι, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νότου της Β' Εθνικής κατηγορίας 1980-81, η ομάδα της πόλης μας σημείωσε μία δύσκολη νίκη επί της 'νεοφώτιστης' (από το Εθνικό Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα) φιλοξενούμενης, που είχε κάτω από τα δοκάρια της το νεαρό τότε Φάνη Κοφινά, ο οποίος, σημειωτέον ότι περίπου δέκα χρόνια μετά αγωνίσθηκε (και) στο Αιγάλεω. Τα τρία τέρματα του 'Σίτι' είχαν πετύχει ο Τότης Φυλακούρης (με πέναλτι στο 5ο λεπτό, κοιτάζοντας την... κερκίδα!!!), ο Παναγιώτης Λαλούσης (στο 16’) και ο Κώστας Τσίκας (στο 79’). 


Ο τότε τεχνικός του Αιγάλεω Ανδρέας Σταματιάδης είχε χρησιμοποιήσει στον αγώνα τους Αναστόπουλο, Παπαϊωάννου, Κατσικογιάννη, Πιλάβη, Συνοδινό, Μαρτίνο, Τσίκα, Χ. Κωνσταντόπουλο, Καραλή, Φυλακούρη, Λαλούση, Πάτση και Αναστασιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...