70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

67 χρόνια από την άνοδο του Αιγάλεω στην Α΄ Αθηνών

Την Κυριακή συμπληρώνονται 67 ολόκληρα χρόνια (11 Ιουνίου 1950) από τη νίκη του Αιγάλεω στο γήπεδο της Ριζούπολης επί της Α.Ε. Χαλανδρίου (2 - 0) σε αγώνα κατάταξης για τον τίτλο του πρωταθλητή Β΄ κατηγορίας Αθηνών και την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του Αθηναϊκού Ποδοσφαίρου.

Καλό θα ήταν, η διοίκηση του συλλόγου να αναζητήσει πιθανούς επιζώντες ποδοσφαιριστές εκείνης της εποχής, ή εν πάση περιπτώσει τους απογόνους τους και να τιμήσει -διοργανώνοντας μια εκδήλωση- τη μνήμη των πρώτων, αλησμόνητων "σκαπανέων" που με τον ιδρώτα και συχνά με το ίδιο τους το αίμα, βοήθησαν να βλαστήσει το περήφανο "δένδρο" της ένδοξης ιστορίας του Αιγάλεω Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου