70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Τα Αγρίμια

Περιοδικό "Valliant" (Annual 1971)
«Τα Αγρίμια» («The Wild Wonders») ήταν μια όμορφη εικονογραφημένη σειρά κόμικς που δημοσιεύθηκε στη χώρα μας από το περιοδικό «Αγόρι» του Νίκου Δεληγιώργη. Πρόκειται για αναπαραγωγή από το βρετανικό περιοδικό «Valiant» με βασικούς πρωταγωνιστές δυο αδέλφια (Ρικ και Τσάρλι) τα οποία είχαν μεγαλώσει μόνα τους στο (φανταστικό) νησί ‘Worrag’ των ‘Outer Hebrides’ (περίπτωση «Μόγλη»), έχοντας αποκτήσει υπερφυσικές αθλητικές ικανότητες. Τα αγόρια ανέλαβε υπό την προστασία του ο Ολυμπιονίκης της Κολύμβησης Μάικ Φλυν, ιδιοκτήτης παράλληλα, ενός σταθμού αυτοκινήτων στην επίσης υποθετική πόλη ‘Bexleyheath’. 


Ο Φλυν αγωνίζεται να προστατεύσει τα παιδιά, αφού η άγρια φύση τους δε τους εξασφαλίζει και την απαιτούμενη συμπεριφορά, καθώς μπλέκονται συνεχώς σε περιπέτειες κατά τη διάρκεια των αθλητικών συναντήσεων που λαμβάνουν μέρος, σαρώνοντας ταυτοχρόνως κάθε εμπόδιο και κάθε αντίπαλο! Το σενάριο είναι του ειδικού σε τέτοιου είδους θέματα Tom Tully και το σχέδιο του αείμνηστου Mike Western .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου