Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Τα Αγρίμια

Περιοδικό "Valliant" (Annual 1971)
«Τα Αγρίμια» («The Wild Wonders») ήταν μια όμορφη εικονογραφημένη σειρά κόμικς που δημοσιεύθηκε στη χώρα μας από το περιοδικό «Αγόρι» του Νίκου Δεληγιώργη. Πρόκειται για αναπαραγωγή από το βρετανικό περιοδικό «Valiant» με βασικούς πρωταγωνιστές δυο αδέλφια (Ρικ και Τσάρλι) τα οποία είχαν μεγαλώσει μόνα τους στο (φανταστικό) νησί ‘Worrag’ των ‘Outer Hebrides’ (περίπτωση «Μόγλη»), έχοντας αποκτήσει υπερφυσικές αθλητικές ικανότητες. Τα αγόρια ανέλαβε υπό την προστασία του ο Ολυμπιονίκης της Κολύμβησης Μάικ Φλυν, ιδιοκτήτης παράλληλα, ενός σταθμού αυτοκινήτων στην επίσης υποθετική πόλη ‘Bexleyheath’. 


Ο Φλυν αγωνίζεται να προστατεύσει τα παιδιά, αφού η άγρια φύση τους δε τους εξασφαλίζει και την απαιτούμενη συμπεριφορά, καθώς μπλέκονται συνεχώς σε περιπέτειες κατά τη διάρκεια των αθλητικών συναντήσεων που λαμβάνουν μέρος, σαρώνοντας ταυτοχρόνως κάθε εμπόδιο και κάθε αντίπαλο! Το σενάριο είναι του ειδικού σε τέτοιου είδους θέματα Tom Tully και το σχέδιο του αείμνηστου Mike Western .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...