Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ντέρμπι στο 'Σταύρος Μαυροθαλασσίτης' το Σάββατο!

Την πρωτοπόρο ομάδα της Ηλιούπολης υποδέχεται μεθαύριο εντός έδρας στις 3 μ.μ. το Αιγάλεω στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Αθηνών (2ος Όμιλος). Τους δυο αντιπάλους χωρίζουν 11 ολόκληροι βαθμοί (22 αντί 11), με την επισήμανση ότι το "Σίτι" ξεκίνησε με -2 βαθμούς ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Αθηναϊκό εκτός έδρας, το οποίο αναβλήθηκε την περασμένη Κυριακή λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Επισημαίνουμε ότι, με χθεσινή απόφαση της ΕΠΣΑ και ύστερα από υπόδειξη του Αστυνομικού Τμήματος Αιγάλεω, απαγορεύεται η ομαδική παρουσία στο γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" φιλάθλων με διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας. Το ίδιο, προφανώς, θα ισχύσει και στο μεταξύ των δυο συλλόγων ματς του δεύτερου γύρου.


Το Αιγάλεω έχει αγωνισθεί κατά του Γ.Σ. Ηλιούπολης ξανά την περίοδο 2008-09 στο πλαίσιο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Η Ηλιούπολη εκείνη τη σεζόν κατέκτησε τον τίτλο και ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Β΄ Εθνική, όπου παρέμεινε για 2 χρονιές, καθώς εν-συνεχεία τιμωρήθηκε για συμμετοχή παραγόντων της στο κύκλωμα των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων. Από τις τάξεις της έχουν αναδειχθεί μερικοί πολύ γνωστοί παίκτες, όπως οι Γιώργος Πίσσας, Παύλος Κυριακουλέας, Σταύρος Σταματής, Σπύρος Σπαθάρος, Μιχάλης Δωματιώτης, Νίκος Πόγκας κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...