Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

"Έβρεξε" γκολ στο φιλικό παλαιμάχων Αιγάλεω - Ατρομήτου Αθηνών!

Ο ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π. Αιγάλεω Α.Ο., χθες στο Δ.Α.Κ.
Με ένα εντυπωσιακό σκορ ολοκληρώθηκε η πρώτη φετινή εντός έδρας φιλική αναμέτρηση των βετεράνων του Αιγάλεω Α.Ο. ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") χθες το απόγευμα στο "Δ.Α.Κ. Αιγάλεω Εύα Χριστοδούλου". Ορεξάτοι και παραγωγικοί στο υπέροχο τερέν του Σταδίου, οι παλαίμαχοι του "Σίτι" και του γειτονικού Ατρόμητου Περιστερίου (με τους οποίους σε πείσμα της χρόνιας οπαδικής αντιπαράθεσης, υπάρχουν σπουδαίοι δεσμοί φιλίας τα τελευταία χρόνια) απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι δεν ξέχασαν την τέχνη τους και σκοράροντας "κατά ριπάς", έφθασαν στο τελικό 5 - 5. Τα γκολ του Αιγάλεω σημείωσαν οι Τσιαμπουρής (2), Κατσαρός (2) και Μπάρκογλου.



Από πλευράς "ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π." τη σύνθεση (σημαντικά διαφοροποιημένη από την αντίστοιχη που οκτώ μέρες πριν αγωνίσθηκε στην Ιτέα Φωκίδας με τον τοπικό Αστέρα) αποτέλεσαν οι Βαμβακούσης, Κελεσίδης, Πλασκασοβίτης, Βασιλειάδης, Καλογήρου, Τσιαμπουρής, Τσιάκας, Νταγκίνης, Κατσικογιάννης, Κατσαρός, Τζανουδάκης, Μπρέχας, Μπάρκογλου, Ντάσης, Τσίλης, Τοπάλης και Σίνος.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω προετοιμάζονται για σειρά φιλικών αγώνων που θα δώσουν και φέτος για κοινωφελείς σκοπούς στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής τους δράσης, ενώ επικείμενες είναι και οι αρχαιρεσίες τους για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου της επόμενης διετίας (2017 - 2018) οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...