70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

"Έβρεξε" γκολ στο φιλικό παλαιμάχων Αιγάλεω - Ατρομήτου Αθηνών!

Ο ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π. Αιγάλεω Α.Ο., χθες στο Δ.Α.Κ.
Με ένα εντυπωσιακό σκορ ολοκληρώθηκε η πρώτη φετινή εντός έδρας φιλική αναμέτρηση των βετεράνων του Αιγάλεω Α.Ο. ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") χθες το απόγευμα στο "Δ.Α.Κ. Αιγάλεω Εύα Χριστοδούλου". Ορεξάτοι και παραγωγικοί στο υπέροχο τερέν του Σταδίου, οι παλαίμαχοι του "Σίτι" και του γειτονικού Ατρόμητου Περιστερίου (με τους οποίους σε πείσμα της χρόνιας οπαδικής αντιπαράθεσης, υπάρχουν σπουδαίοι δεσμοί φιλίας τα τελευταία χρόνια) απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι δεν ξέχασαν την τέχνη τους και σκοράροντας "κατά ριπάς", έφθασαν στο τελικό 5 - 5. Τα γκολ του Αιγάλεω σημείωσαν οι Τσιαμπουρής (2), Κατσαρός (2) και Μπάρκογλου.Από πλευράς "ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π." τη σύνθεση (σημαντικά διαφοροποιημένη από την αντίστοιχη που οκτώ μέρες πριν αγωνίσθηκε στην Ιτέα Φωκίδας με τον τοπικό Αστέρα) αποτέλεσαν οι Βαμβακούσης, Κελεσίδης, Πλασκασοβίτης, Βασιλειάδης, Καλογήρου, Τσιαμπουρής, Τσιάκας, Νταγκίνης, Κατσικογιάννης, Κατσαρός, Τζανουδάκης, Μπρέχας, Μπάρκογλου, Ντάσης, Τσίλης, Τοπάλης και Σίνος.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω προετοιμάζονται για σειρά φιλικών αγώνων που θα δώσουν και φέτος για κοινωφελείς σκοπούς στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής τους δράσης, ενώ επικείμενες είναι και οι αρχαιρεσίες τους για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου της επόμενης διετίας (2017 - 2018) οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου