Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Καλπασμός του "Σίτι", ολέθρια ήττα του μπάσκετ.

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Αθηνών το ποδοσφαιρικό Τμήμα του Αιγάλεω Α.Ο. ξέφυγε με 4 ολόκληρους βαθμούς από τους διώκτες του. Συγκεκριμένα, χθες η ομάδα του Άγγελου Πυρένη επικράτησε σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι της (2-0 μέσα στην Πεύκη επί της τοπικής ομάδας, από τέρματα του Μπουγάτσια με κεφαλιά στο 17΄ και του Τζανετάκου με πέναλτι στο 57΄) και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Γ.Σ. Αργυρούπολης στην Ηλιούπολη (1-0 ο Χαραυγιακός), εδραιώνοντας για τα καλά τη θέση της στην κορυφή του 2ου Ομίλου.


Από την άλλη, κοντά στην "πηγή" έφτασαν τα παιδιά του Γιώργου Δρουμπούκη στο κλειστό "Σταύρος Βενέτης", αλλά τελικά ηττήθηκαν στην παράταση με 90-87 (κανονικός αγώνας 74-74, κορυφαίος ο νεαρός Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς - Αλιφιέρης που πέτυχε 48 πόντους με 7 τρίποντα, 9 ασίστ και 5 κλεψίματα) από τον φιλοξενούμενο Κάδμο Θηβών. Σημειωτέον, ότι στο πρώτο 20λεπτό το Αιγάλεω είχε καταφέρει να αποσπασθεί με διαφορά 14 πόντων (44-30)! Τώρα το Τμήμα έχει πια περιέλθει σε απελπιστική κατάσταση, καθώς μόλις 5 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (2ος όμιλος) βρίσκεται καθηλωμένο στην 12η θέση, η οποία οδηγεί στην τοπική κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Οι συνθέσεις.

Ποδόσφαιρο: Χατζάκης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Ναυπλιώτης, Μπιταξής, Παπαθανασίου, Κοντιζάς (68΄ Βουτυράς), Σταύρου, Μπουγάτσιας, Τζανετάκος (75΄ Λαμπρογεώργος), Τσαρκάνι (79΄ Κ. Κωνσταντόπουλος).

Καλαθοσφαίριση: Μένος 6, Κωνσταντινίδης 4, Χανιώτης 2, Μπάζιος 4, Μπελής 2, Σακελλαρόπουλος 10 (2), Μιλεντιγιεβιτς 48, Αποσκίτης 8 (2), Λοΐζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...