Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η θεμελίωση του Δημοτικού Γηπέδου Αιγάλεω

Σαν σήμερα στις 17 Μαρτίου του 1963 θεμελιώθηκε το Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω, από τον τότε δήμαρχο της πόλης μας, Σταύρο Μαυροθαλασσίτη, του οποίου το όνομα και έλαβε, τιμητικά, μετά θάνατον. Το γήπεδο θα χτισθεί σε ένα οικόπεδο μεταξύ των οδών Θηβών, Μάκρης, Κοραή και Θεσσαλονίκης, που ήταν ιδιοκτησίας Δράκου και είχε αγορασθεί τρία χρόνια νωρίτερα (1961), τη χρονιά που η ομάδα είχε για πρώτη φορά αγωνισθεί στην Α'  Εθνική κατηγορία, αντί τιμήματος 3.000.000 δραχμών. Τα εγκαίνιά του θα πραγματοποηθούν στις 4 Φεβρουαρίου του 1968, στον αγώνα Αιγάλεω - ΠΑΟΚ (1-0)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...