70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Η θεμελίωση του Δημοτικού Γηπέδου Αιγάλεω

Σαν σήμερα στις 17 Μαρτίου του 1963 θεμελιώθηκε το Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω, από τον τότε δήμαρχο της πόλης μας, Σταύρο Μαυροθαλασσίτη, του οποίου το όνομα και έλαβε, τιμητικά, μετά θάνατον. Το γήπεδο θα χτισθεί σε ένα οικόπεδο μεταξύ των οδών Θηβών, Μάκρης, Κοραή και Θεσσαλονίκης, που ήταν ιδιοκτησίας Δράκου και είχε αγορασθεί τρία χρόνια νωρίτερα (1961), τη χρονιά που η ομάδα είχε για πρώτη φορά αγωνισθεί στην Α'  Εθνική κατηγορία, αντί τιμήματος 3.000.000 δραχμών. Τα εγκαίνιά του θα πραγματοποηθούν στις 4 Φεβρουαρίου του 1968, στον αγώνα Αιγάλεω - ΠΑΟΚ (1-0)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου