70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Μήνυσε τον Κασιδιάρη η Ρένα Δούρου!

Μήνυση κατά του εκπρόσωπου Τύπου της "Χρυσής Αυγής" Ηλία Κασιδιάρη, κατέθεσε ήδη η Αιγαλιώτισσα βουλευτής του "Συνασπισμού" Ρένα Δούρου, ένα από τα δυο θύματα βιαιοπραγίας του χθεσινού περιστατικού, στα στούντιο του "ΑΝΤΕΝΝΑ".

Η πράξη του Κασιδιάρη να περιλούσει με νερό στο πρόσωπο την κα Δούρου, λογίζεται με βάση τον Ποινικό Κώδικα σαν "απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση", αδίκημα που διώκεται όχι αυτεπαγγέλτως (όπως το χαστούκι και οι γροθιές σε βάρος της κας Κανέλλη), αλλά μόνο ύστερα από μήνυση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου