Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ένας Αιγαλιώτης "ύψωσε" τον Παπάγου!

Τη στιγμή που η προσπάθεια της Α.Ε. Αιγάλεω του Γιώργου Σουρλή να ανέλθει στην κορυφαία κατηγορία της Ένωσης Αθηνών μέσω αγώνων μπαράζ δεν ευωδόθηκε, ένας άλλος αιγαλιώτης προπονητής, ο Κώστας Ζαμπέτας (φωτό), πέτυχε να οδηγήσει τη δική του ομάδα στην Α΄ ΕΠΣΑ.

Έχοντας την τεχνική ευθύνη του συγκροτήματος του Α.Σ. Παπάγου για τα δυο τελευταία χρόνια, ο θερμιώτης τεχνικός δημιούργησε μια νεανική και ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τελικό επιστέγασμα την επιστροφή του συλλόγου των "στρατηγών" στα γήπεδα της Α΄ Κατηγορίας, έπειτα από απουσία μιας ολόκληρης δεκαετίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...