70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Ένας Αιγαλιώτης "ύψωσε" τον Παπάγου!

Τη στιγμή που η προσπάθεια της Α.Ε. Αιγάλεω του Γιώργου Σουρλή να ανέλθει στην κορυφαία κατηγορία της Ένωσης Αθηνών μέσω αγώνων μπαράζ δεν ευωδόθηκε, ένας άλλος αιγαλιώτης προπονητής, ο Κώστας Ζαμπέτας (φωτό), πέτυχε να οδηγήσει τη δική του ομάδα στην Α΄ ΕΠΣΑ.

Έχοντας την τεχνική ευθύνη του συγκροτήματος του Α.Σ. Παπάγου για τα δυο τελευταία χρόνια, ο θερμιώτης τεχνικός δημιούργησε μια νεανική και ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τελικό επιστέγασμα την επιστροφή του συλλόγου των "στρατηγών" στα γήπεδα της Α΄ Κατηγορίας, έπειτα από απουσία μιας ολόκληρης δεκαετίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου