70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Προχωράμε πιστοί στις αρχές μας!

Το "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω" συνεχίζει να καταγράφει το παρόν και το παρελθόν της πόλης που αγαπήσαμε, με έμφαση στο αθλητικό πεδίο.

Δεν διαθέτουμε χορηγούς, ούτε άλλου είδους "προστάτες" στην προσπάθειά μας αυτή.

Μοναδικό μας κίνητρο αποτελεί η αγάπη μας για το ΑΙΓΑΛΕΩ και μόνο αυτή.

Φυσικά, δεν περιμένουμε από τον καθένα να συμφωνεί μαζί μας, σε όσα γράφουμε.

Από την άλλη, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να αφήνει άθλια υπονοούμενα για τις προθέσεις μας. Υπάλληλοι δεν υπήρξαμε ποτέ κανενός και ως εκ τούτου δεν διατηρούμε βλέψεις για "μεροκάματα", ούτε υπηρετούμε "σκοτεινούς σκοπούς".

Όσοι τα πιστεύουν ή τα διαδίδουν αυτά για μάς, προφανέστατα κρίνουν εξ' ιδίων τα αλλότρια.

Μακριά από εμάς όλες οι αθλιότητες που -χρόνια τώρα- δυσφήμισαν και απαξίωσαν το όνομα της ιστορικής ομάδας του τόπου μας.

Αυτά, προς άρση κάθε (πιθανής) παρεξήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου