Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Τελειώνει το θέμα του προπονητή στο "Σίτι"

Εντός των ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση, σχετικά με την παραμονή ή όχι του Κριστόφ Βαζέχα στην τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Γιανναράκης θα έχει τα επόμενα 24ωρα μια τελική συνάντηση με τον πολωνό προπονητή, δίνοντας τέλος στην αβεβαιότητα που επικρατεί γύρω από αυτό το κρίσιμο ζήτημα.

Σύμφωνα πάντως με όλες τις ενδείξεις, η πιθανότητα οι δυο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους δείχνει  όλο και πιο μακρινή. Όπως αναφέρεται σε σημερινό ρεπορτάζ του Γιώργου Ζουρίδη στο "ΦΩΣ των Σπορ", ο ισχυρός άνδρας του Αιγάλεω προβληματίζεται έντονα για το κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί μόνος του στις αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας, από τη στιγμή που κανένας άλλος παράγοντας από όσους απευθύνθηκε δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον συμπράξει στο οικονομικό πεδίο.

Φήμες για επιστροφή Βίκτωρα!

Εντείνεται η φημολογία για ανάμειξη του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Αιγάλεω Βίκτωρα Μητρόπουλου (φωτό) στα διοικητικά του συλλόγου. Στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης γίνεται λόγος για σύντομη επιστροφή του τέως επικεφαλής της Ε.Π.Α.Ε. στο Αιγάλεω, κάτι που θα εξαρτηθεί άμεσα από το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Ο Βίκτωρ Μητρόπουλος, σύμφωνα πάντα με όσα κυκλοφορούν στην "πιάτσα", διαθέτει ισχυρούς δεσμούς με το κόμμα της "Νέας Δημοκρατίας" και -σε ενδεχόμενη επικράτησή της στις εκλογές- προσβλέπει πολλά για την πανηγυρική επιστροφή του τόσο στα εσωτερικά της ομάδας με την οποία συνέδεσε το όνομά του καθόλη τη διάρκεια της δεκαετίας του ΄80 έως τα μέσα του '90, αλλά και πρόσφατα, όσο και στα διοικητικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια προσπάθησε δυο φορές, χωρίς επιτυχία, να κερδίσει τις εκλογές τόσο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όσο και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών. Κατά πολλούς, η τρίτη απόπειρά του θα πραγματοποιηθεί τους αμέσως επόμενους μήνες, υπό τις προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν. Το βέβαιο είναι ότι αρκετοί στο Αιγάλεω βλέπουν "με καλό μάτι" ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού δεν κρύβουν την ελπίδα τους πως με το Βίκτωρα Μητρόπουλο στο "τιμόνι", το Αιγάλεω θα φτάσει και πάλι στις κορυφαίες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον αντίποδα, δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν πως η εξέλιξη αυτή θα αποτελέσει ένα πισωγύρισμα σε "αλήστου μνήμης" εποχές. Οι τελευταίοι επισημαίνουν την τραγική για την ομάδα κατάληξη που είχε η πρόσφατη ιστορία με τη "συγχώνευση" Αιγάλεω-Ηλυσιακού, η οποία ακυρώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας, με αποτέλεσμα το Αιγάλεω να υποβιβασθεί στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, όπου και παραμένει έως σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...