70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει στο Κλειστό!

Ο δημοφιλής Αιγαλιώτης τραγουδιστής και πρώην μπασκετμπολίστας του "ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος" και του "Αιγάλεω Α.Ο." κ. Χρήστος Χολίδης θα πατήσει ξανά το παρκέ του "Σταύρος Βενέτης", την Παρασκευή 9 Μαρτίου, από ώρα 8:00 μ.μ.. Αυτή τη φορά όμως δεν θα φορά την αθλητική του εμφάνιση, αλλά θα κρατάει το μικρόφωνο και θα τραγουδά αφιλοκερδώς όλες τις γνωστές του επιτυχίες, για την ενίσχυση του συλλόγου.

Καλούνται όλοι οι Αιγαλιώτες, φίλαθλοι και μη, να παραστούν στη συναυλία, η οποία γίνεται με ανιδιοτελή κίνητρα από έναν καλλιτέχνη, ο οποίος αποδεικνύει έμπρακτα τη μεγάλη του αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε και διακρίθηκε, πρώτα σαν καλαθοσφαιριστής και σήμερα ως περφόρμερ.

  • Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία του Αιγάλεω Α.Ο. (Δημαρχείου 58), καθημερινά, από τις 4:00 μ.μ. Κόστος 12 ευρώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου