Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η εκδήλωση του Αιγάλεω Α.Ο.

Από αριστερά: Νίκος Δημ. Νικολαΐδης, Γιώργος Κωνσταντόπουλος,
Γιώργος Γιανναράκης, Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος
και Μαρίνος Πετράτος (Φωτό: Νίκος Ρούσσος)
Ο ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. σε μία λαμπρή τελετή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Σ. ΒΕΝΕΤΗΣ» παρουσία αθλητών, ακαδημιών, γονέων, φίλων και επισήμων.

Περίπου 500 άτομα τίμησαν την εκδήλωση του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. Ταυτόχρονα, εορτάστηκαν και τα 80 χρόνια παρουσίας του συλλόγου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας μας.

Τη τελετή άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ Γ. και στη συνέχεια ο γενικός γραμματέας κος Ζαχαρόπουλος Κ. ηγήθηκε της παρουσίασης του προγράμματος.

Δυο εκλεκτοί φίλοι: Ο συγγραφέας Νίκος Δημ. Νικολαΐδης,
με τον πρόεδρο των παλαιμάχων Αιγάλεω Γιώργο Κωνσταντόπουλο
Ξεχωριστή θέση στην εορτή του συλλόγου είχε η παρουσίαση 30λεπτου αφιερώματος για την συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, με ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό, την επιμέλεια του οποίου είχε ο συγγραφέας ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Ν. και την τεχνική υποστήριξη ο κος ΜΠΕΣΗΣ Δ.

Επίσης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο, ο σύλλογος παλαιμάχων, οι φίλαθλοί μας στο πρόσωπο της ΘΥΡΑΣ 12, ο κος ΧΗΡΑΣ Γ. για την ανιδιοτελή του προσφορά στις ακαδημίες μπάσκετ, καθώς και ο μακροβιότερος φίλαθλος του ΑΙΓΑΛΕΩ, ΣΟΥΛΙΑΣ ΤΑΣΟΣ, για την 55χρονη παρουσία του στις κερκίδες.

Ειδικό μετάλλιο απενεμήθη στους ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ Γ. – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ Β. – ΜΑΝΩΛΙΚΑ Ε., αθλητές των ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ για την κλίση και συμμετοχή τους στις εθνικές ομάδες.

Έπαινοι απενεμήθησαν στα τμήματα ΜΠΑΣΚΕΤ - ΒΟΛΕΫ, (ακαδημίες) για τις διακρίσεις που πέτυχαν στα πρωταθλήματα και τουρνουά που συμμετείχαν. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ Κος ΚΑΡΔΑΡΑΣ, ο πρόεδρος του ΔΗΚΕΠΑ κος ΛΑΜΠΡΟΥ, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, κος ΜΑΤΟΥΔΗΣ, κος ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ο πρόεδρος των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ κος Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ μαζί με παλιά δόξα του συλλόγου κο Μ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, εκπρόσωποι από τις ομοσπονδίες, αντιπροσωπεία του συλλόγου «ΜΕΛΑΣ» και λοιπών συλλόγων του Δήμου μας.

Σύσσωμα το Δ.Σ. του ΑΙΓΑΛΕΩ, μαζί με τους αθλητές, προπονητές, εφόρους, γενικούς αρχηγούς όλων των τμημάτων, ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους και έδωσαν ραντεβού στους αγωνιστικούς χώρους.



Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...