Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

STOP του "ΜΕΛΑΣ" στην Ηλιούπολη!

Η ομάδα του ΜΕΛΑΣ
(Πηγή:"ΦΩΣ των Σπορ", 21-1-2012)
Σπουδαία νίκη σημείωσε το μπάσκετ Ανδρών του "ΜΕΛΑΣ ο  Άγιος Ελευθέριος", προχθές Πέμπτη, εντός έδρας επί της πρωτοπόρου Ηλιούπολης με 68-63, για τη 15η αγωνιστική στη Β΄ ΕΣΚΑ Ανδρών (2ος Όμιλος).

ΜΕΛΑΣ (Γεωργακίου-Κατσοχειράκης): Πετρέλης, Ντόκας, Δουλγεράκης 3, Αριφάκος 2, Βένιος 25 (2), Σπυρλιδάκης 2, Σπυράκος 10, Σμυρλής 8, Γεωργακίου Β., Γεωργακίου Κ. 15 (3), Ζάχαρης, Αναστασόπουλος 3 (1).

  • Ύστερα από την ήττα αυτή, η Ηλιούπολη και η ΓΣ Κηφισιάς (που ηττήθηκε στην παράταση από τη ΦΕΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια με 80-75) απέκτησαν "συγκάτοικο" στην κορυφή της κατάταξης, την Ολυμπιάδα Παπάγου, η οποία πέρασε θριαμβευτικά από το Γαλάτσι, συντρίβοντας με 76-34 τον τοπικό Οδυσσέα.

Ο "ΜΕΛΑΣ" βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας (ισόβαθμος με την Αναγέννηση Πετραλώνων), έχοντας συλλέξει μέχρι τώρα 22 βαθμούς, που προέρχονται από 7 νίκες και 8 ήττες. Την επομενη αγωνιστική (26/1), το Αιγαλιώτικο συγκρότημα μάχεται στον Περισσό, κόντρα στην τοπική ομάδα η οποία είναι στην 6η θέση με 24 πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...