70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Δάλκου

Φωτό Βασίλης Βασιλειάδης
Για μια ακόμη φορά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγάλεω "ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ" και ο δραστήριος πρόεδρός του Αντώνης Παργανάς, προήγαγαν την πολιτιστική εξύψωση των συμπολιτών μας, με τη νέα παρουσίαση ενός εξαιρετικού πονήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, στα γραφεία του σωματείου, προχθές Σάββατο 28 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για το νέο βιβλίου του Αιγαλιώτη εκπαιδευτικού και λαμπρού συγγραφέα κ. Κωνσταντίνου Δάλκου, με τίτλο "Τι θέλουμε, Παιδείαν ή Παιδιάν";

Για το βιβλίο μίλησαν, μεταξύ άλλων, ο καθηγητής Ζουράρις (φωτό δεξιά) και ο συγγραφέας.

Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρισταμένων, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για αρκετή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου