Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Του χρόνου καλύτερα!

Με αποτυχίες των περισσότερων ομάδων της πόλης μας, κλείνει το 2011. Στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο μπάσκετ ανδρών του Αιγάλεω ΑΟ, είχαμε ισάριθμες ήττες.

Το συγκρότημα του Θωμά Γράφα ηττήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και για δεύτερη φορά μέσα σε 4 ημέρες και ξανά εντός έδρας, μέσα στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» από τον ίδιο αντίπαλο, τον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς (όπως και στο κύπελλο ΕΠΣΑ), με το ίδιο σκορ (0-1) και έτσι υποχώρησε αισθητά στο βαθμολογικό πίνακα του 8ου ομίλου της Δ΄Εθνικής (Περιφερειακό Πρωτάθλημα), όπου μετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι το «Σίτι» δεν νίκησε σε κανέναν από τους τέσσερις τελευταίους επίσημους αγώνες που έδωσε (Αγία Παρασκευή 0-0, Άγιαξ Ταύρου 0-3, Ελπιδοφόρο 0-1 και 0-1).

Στο μπάσκετ, η ομάδα, κάτω από τις οδηγίες του Αποστόλη Χατζηγιαννακού έφτασε μια ανάσα από την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη Β΄ Εθνική καθώς στο 35ο λεπτό προηγήθηκε με 12 πόντους διαφορά (53-65), αλλά τελικά ηττήθηκε από το Στρατώνι με 74-73 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Ύστερα από 12 αγώνες, το Αιγάλεω βρίσκεται στη 12η θέση, με 17 βαθμούς (5 νίκες-7 ήττες).

Μοναδική ομάδα που ολοκλήρωσε τη χρονιά με νίκη ήταν η Ελλάδα Ποντίων, επικρατώντας για τον 9ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής, με 2-0 στο γήπεδο Ορυζομύλων, του Αήττητου Σπάτων. Τα γκολ της Ελλάδας (ουσιαστικά είναι ομάδα του Κορυδαλλού και όχι του Αιγάλεω) την οποία πλέον προπονεί ο παλαιός σπουδαίος σκόρερ Κώστας Κωττάκης, πέτυχαν οι Μαντζουράνης και Δρυμούσης. Οι Πόντιοι βρίσκονται στην 10η θέση, με 8 βαθμούς σε 6 αγώνες. Παίζουν μάλιστα σε αυτή την κατηγορία για τρίτη φορά στα χρονικά, όπως άλλωστε και το Αιγάλεω.

ΕΠΣΑ: Κανείς δεν κέρδισε όμως στο «λυκαυγές» του νέου έτους, από τους ερασιτεχνικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους του Αιγάλεω. Ηττήθηκαν  -για τη Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣΑ- ο Ορφέας (με 4-1 στην Τερψιθέα) και η ΑΕ Αιγάλεω (με 2-1 στα Πατήσια), ενώ ο Διαγόρας παραχώρησε ισοπαλία(1-1) στο ΔΑΚ, στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.
Για τη Γ΄ ΕΠΣΑ, τόσο ο Κρόνος (στο Ηράκλειο από τον τοπικό Ερμή), όσο και η ιστορική Ιεράπολη (στην έδρα του Κρόνου Αθηνών) απέτυχαν, αφού έχασαν με 4-1 και 2-1 αντίστοιχα.

  • Η μόνη Αιγαλιώτικη ομάδα που τα πηγαίνει κάπως ικανοποιητικά στη βαθμολογία είναι η ΑΕ Αιγάλεω, η οποία είναι 7η στον Γ΄ όμιλο της Β΄ Κατηγορίας, με 19 βαθμούς σε 13 αγώνες.

Οι υπόλοιποι βρίσκονται στις εξής θέσεις:

·         Διαγόρας 12ος  με 12 βαθμούς στον Α΄ όμιλο της Β΄ ΕΠΣΑ

·         Ορφέας 14ος με 11 βαθμούς στο Β΄ όμιλο της Β΄ ΕΠΣΑ

·         Ιεράπολη 15η με 4 βαθμούς στον Α΄ όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ και

·         Κρόνος 11ος με 14 βαθμούς στο Β΄ όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...