Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αδικαιολόγητη παράταση!

Οπαδοί της ομάδας μας
Εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις διοικούντων, οπαδών και ποδοσφαιριστών των σωματείων της Δ΄ Εθνικής για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έναρξη του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, λόγω εκκρεμοδικίας των υποθέσεων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Υπενθυμίζεται ότι κλήρωση αγώνων έχει διενεργηθεί μόνο για τον 10ο όμιλο (Κρήτης), ενώ στους υπόλοιπους ομίλους η κατάσταση είναι ρευστή, ακόμη και όσον αφορά στην ακριβή τους σύνθεση. Μόλις την τελευταία στιγμή δήλωσαν συμμετοχή ο ιστορικός Ηρακλής και η Νέα Καλλικράτεια, ενώ σύγχυση παρατηρείται σχετικά με την ημερομηνία της πρώτης αγωνιστικής, που από την 30η Οκτωβρίου (κι αυτή μετά από αρκετές αναβολές), μετατέθηκε ήδη για την 6η Νοεμβρίου (!)

Όσον αφορά στον 8ο όμιλο, η ομάδα του Αιγάλεω, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα τεθεί αντιμέτωπη με 14 ακόμα σωματεία. Πέντε από αυτά είναι συγκροτήματα νήσων του Αιγαίου (ΑΕ Κως, ΑΣ Ρόδος, Απόλλων Καρλοβασίου Σάμου, Πανναξιακός και ΑΟ Μυκόνου του Γιώργου Αθανασιάδη), ενώ τα υπόλοιπα εννιά ανήκουν στο δυναμικό της ΕΠΣ Αθηνών. Πρόκειται για τους Ελπιδοφόρο Κηφισιάς (με τεχνικό το Γιώργο Βαζάκα), Φωστήρα Ταύρου (με τον Κώστα Ψυρόπουλο στο "τιμόνι"), ΓΣ Ηλιούπολης που υποβιβάστηκε από τη Football League λόγω εμπλοκής του προέδρου της Γ. Τσακογιάννη στο σκάνδαλο με τους "στημένους" αγώνες, Αγία Παρασκευή (με προπονητή τον Πάρη Βάλβη), ΑΟ Περιστερίου, Άγιαξ Ταύρου, Νέα Ιωνία και τους "νεοφώτιστους" από την Α΄κατηγορία Αθηνών Τράχωνες Αλίμου και ΑΟ Μελισσίων.

Προσοχή στον Ιάσονα!

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του μετά από ισάριθμους αγώνες στην Α΄ αθηναϊκή λίγκα πέτυχε ο Ιάσονας Ιλίου, επόμενος αντίπαλος του Αιγάλεω για το θεσμό του Κυπέλλου της Ένωσης Αθηνών, την Τετάρτη 19 τρέχοντος (3:30 μ.μ.) στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης". Η ομάδα των Νέων Λιοσίων φέρεται σαν ένα από τα βασικά φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και ως εκ τούτου θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα προσοχή.


Ο ...νταής Σάσσαλος

  • Οι οπαδοί του "Σίτι" θα έχουν όμως και έναν επιπλέον λόγο να συμπαρασταθούν με όλες τους τις δυνάμεις στους ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω μεθαύριο. Στον πάγκο της φιλοξενούμενης κάθεται ο Σάκης Σάσσαλος, "παλιός γνώριμος" από τα απαράδεκτα επεισόδια της περσινής αναμέτρησης Αγίου Ιεροθέου-Αιγάλεω, όταν με την εμπρηστική του συμπεριφορά έκανε το παν για να αποκομίσει τους βαθμούς της νίκης, έστω και με τρόπο που δεν ταιριάζει σε άνθρωπο του αθλητισμού. Όλοι λοιπόν αναμένουν την εμφάνισή του και στο δημοτικό μας στάδιο, όπου και θα αποδείξει εκ νέου την αξία του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...