70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

Καλλιτεχνική διαδρομή 2011

Δελτίο Τύπου

Με μια σειρά από εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και καλλιτεχνικής αξίας, ο Δήμος Αιγάλεω και το Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΔΗΚΕΠΑ) διοργανώνει την «Πολιτιστική Διαδρομή 2011». Καλλιτεχνικά σχήματα και άνθρωποι του Πολιτισμού εγνωσμένου κύρους, με πλούσια και καταξιωμένη διαδρομή θα παρουσιάσουν ενώπιον του Αιγαλιώτικου κοινού αλλά και όσων θα προτιμήσουν να επισκεφτούν την πόλη, τις δημιουργίες τους. Χώρος πολιτιστικής συνάντησης το θέατρο «Αλέξης Μινωτής», στο Άλσος (Μπαρουτάδικο).


Η «Πολιτιστική Διαδρομή 2011» ξεκινά στις 29 Αυγούστου με την «Λυσιστράτη » του Αριστοφάνη (Καρακατσάνης, Βουτσάς, Τσιβιλίκας, Κωνσταντίνου, Παρτσαλάκης και Βάσια Τριφύλλη) και ολοκληρώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου με την μουσική παράσταση από το «Γραμμόφωνο στο μικρόφωνο» με Αιγαλιώτες καλλιτέχνες. Οι φετινές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στον μεγάλο μας κωμικό, τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο, όπου έχει προγραμματιστεί ειδικό αφιέρωμα στην ζωή και την καλλιτεχνική του πορεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην φετινή «Πολιτιστική Διαδρομή» σημαντικό ρόλο κατέχουν τα ντόπια πολιτιστικά σχήματα και Αιγαλιώτες δημιουργοί.


To πρόγραμμα των εκδηλώσεων, μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αιγάλεω : www.egaleo.gr

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του Δήμου Αιγάλεω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου