Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Συνάντηση της διοίκησης του Αιγάλεω ΑΟ με το δήμαρχο κ. Καρδαρά

Λύση στο οικονομικό αδιέξοδο αναζητούν οι υπεύθυνοι του Αιγάλεω ΑΟ
(φωτό: athlometro.blogspot)
Κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του Ερασιτέχνη Αιγάλεω ΑΟ ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα λογίζεται η σημερινή που πραγματοποιείται το βράδυ της Τρίτης στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης μας, μεταξύ του δημάρχου κ. Χρήστου Καρδαρά και εκπροσώπων του συλλόγου.

Στην ατζέντα της συζήτησης περιλαμβάνεται τόσο η εξεύρεση κάποιας λύσης για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου, όσο και γενικότερα θέματα που έχουν να κάνουν με την βελτίωση των υπάρχοντων αθλητικών εγκαταστάσεων του Αιγάλεω.

Υπενθυμίζεται ότι προ καιρού ο κ. Καρδαράς υποσχέθηκε να σταθεί κοντά τόσο στον Ερασιτέχνη όσο και στην ποδοσφαιρική ομάδα και οι άνθρωποι του Αιγάλεω αναμένουν σήμερα την υλοποίηση αυτής της δέσμευσης.

  • Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Γιώργο Γιανναράκη για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...