Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Basket camp

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του Δήμου λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

30/06/2011



Με την τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στις 24/6 στο κλειστό γυμναστήριο « Σταύρος Βενέτης » ολοκληρώθηκε το 1ο Basket camp που διοργάνωσε το Κέντρο Πολιτισμού - Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Αιγάλεω.



Η διάρκεια του camp ήταν μια εβδομάδα και συμμετείχαν 120 παιδιά ηλικίας 6-15 ετών.


Στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας τα παιδιά είχαν την ευκαιρία, υπό την επίβλεψη έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής, να γνωρίσουν τα μυστικά του μπάσκετ.




Στην τελετή λήξης απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα από τον δήμαρχο Αιγάλεω κ. Χρήστο Καρδαρά, τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΚΕ.Π.Α.Α. κ. Γιώργο Λάμπρου, τους δημοτικούς συμβούλους κα Μαρία Χαλιβελάκη και κ. Ηλία Ματούδη, το μέλος του ΔΣ του ΔΗ.ΚΕ.Π.Α.Α. κ. Γιώργο Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο του ¨ΔΙΑΓΟΡΑ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ¨ κ. Γιαννούλη Καλλίλα.


Ο Δήμος Αιγάλεω εκφράζει τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες του στους χορηγούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του 1ου δημοτικού


basket camp.



Αξίζουν συγχαρητήρια στους γυμναστές και το προσωπικό που στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία, καθώς και στους μικρούς αθλητές που έλαβαν μέρος στο 1ο Basket camp.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...