70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Η τελική φάση των Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ στο Αιγάλεω!Στο κλειστό γυμναστήριο "Σταύρος Βενέτης" της πόλης μας, θα διεξαχθούν το Σάββατο στις 2:00 μ.μ. και την Κυριακή στις 4:00 μ.μ. οι αγώνες για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας Παγκορασίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής.

  • Οι σύλλογοι που θα λάβουν μέρος είναι ο Αιγάλεω Α.Ο., ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., η Πετρούπολη και ο Α.Γ.Σ. Άρτεμις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου