70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Κοπή πίτας Παλαιμάχων Αιγάλεω Α.Ο.


Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, Αθλητών και Παραγόντων Αιγάλεω Α.Ο. (ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.) διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια γιορτή κοπής πίτας του τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, στις 8:00 μ.μ., στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του δήμου μας "Γιάννης Ρίτσος" (φωτό).

Το Δ.Σ. των παλαιμάχων και ιδιαίτερα ο πρόεδρός τους κ. Ζαχαρίας Λυκουρίνος υπόσχονται μια ζεστή βραδιά, με πολλές εκπλήξεις. Την παράσταση αναμένεται να κλέψουν οι πολλές βραβεύσεις σημαντικών προσώπων οι οποίοι έχουν επιλεγεί απ' το χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο και θα προκαλέσουν αίσθηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου