70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

"Άθλος" για την πόλη μας το πολυσχιδές έργο της "Ιεράς Οδού"


Το υπέροχο σήμα του συλλόγου, που φιλοτέχνισε ο εικαστικός καλλιτέχνης Ιωάννης Ρουσσινέλης
 Τα δώδεκα χρόνια ζωής γιόρτασε πρόσφατα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγάλεω "ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ", ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με πλούσια συμβολή στην ανάπτυξη της πόλης μας. Ο εμπνευστής, ιδρυτής και σημερινός του πρόεδρος κ. Αντώνης Παργανάς, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και τους φίλους του συλλόγου, δίνουν έναν ανιδιοτελή αγώνα προσφοράς, προκειμένου να αφυπνίσουν τους συνδημότες μας για ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα και παράλληλα να τους προσφέρουν υπεύθυνη ενημέρωση σε διάφορους τομείς.

Στις δραστηριότητες της "Ιεράς Οδού" περιλαμβάνονται η καθιερωμένη ετήσια αιμοδοσία (σε συνεργασία με το Νοσοκομείο "Αγλαΐα Κυριακού", υπό την εποπτεία ιατρού-μέλους του συλλόγου), καθώς επίσης και διάφορες ομιλίες για πολιτιστικά ή περιβαλλοντικά θέματα, όσο και η στήριξη ενεργειών ανθρωπιστικού χαρακτήρα, ακόμη και εκδρομές σε μονέςτης αλλοδαπής αλλά και η ενίσχυση ιεραποστολικών οργανώσεων.

Για τις δραστηριότητές του αυτές, ο σύλλογος βραβεύτηκε επανειλημμένως από τους αρμόδιους φορείς με τιμητικές αναφορές και διακρίσεις.


Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αντώνης Παργανάς


Αξίζει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (http://www.ieraodos-ps.gr/):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου