70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

ΔΣ Αιγάλεω ΑΟ: "Οι κακοί φίλαθλοι θα αποβληθούν!"

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της ομάδας του Αιγάλεω ΑΟ, με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ με το φίλο σωματείο του Διαγόρα Ρόδου. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η διοίκηση της ομάδας έκανε ότι μπορούσε για να τα αποτρέψει, ενώ δεν παραλείπει να προειδοποιήσει τους παρεκτραπέντες ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες και θα οδηγήσουν στην αποβολή τους από την αιγαλεώτικη οικογένεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Το Δ.Σ. του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια της Κυριακής που έγιναν από 2-3 μεμονωμένους οπαδούς στον αγώνα της ομάδος μας με το φίλο σωματείο του ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ.

Παράγοντες της ομάδος μας κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να αποτρέψουν τα συγκεκριμένα γεγονότα που δεν αντιπροσωπεύουν καθόλου το σύνολο των φιλάθλων μας.

Η διοίκηση της ομάδος είναι διατεθειμένη να διαφυλάξει την ηρεμία, το φίλαθλο πνεύμα, τους αθλητές και τις οικογένειες που είναι η πλειοψηφία των μόνιμων φιλάθλων μας.

Η ομάδα μας έχει κάνει την φετινή χρονιά μια τεράστια προσπάθεια αλλαγής ήθους, ύφους και συμπεριφοράς. Έχει συνειδητά την νεανικότερη ομάδα της Β' Εθνικής με παίκτες από τις Ακαδημίες μας. Η Διοίκησή μας είναι αποφασισμένη να διατηρήσει το άριστο κλίμα της ομάδος και θα κάνει τα πάντα για αυτό, συμπεριφορές σαν τις προχθεσινές δεν γίνονται αποδεκτές. Οι κακοί φίλαθλοι θα αποβληθούν από την Αιγαλιώτικη οικογένεια.

ΤΟ Δ.Σ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου