Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΔΣ Αιγάλεω ΑΟ: "Οι κακοί φίλαθλοι θα αποβληθούν!"

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της ομάδας του Αιγάλεω ΑΟ, με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ με το φίλο σωματείο του Διαγόρα Ρόδου. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η διοίκηση της ομάδας έκανε ότι μπορούσε για να τα αποτρέψει, ενώ δεν παραλείπει να προειδοποιήσει τους παρεκτραπέντες ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες και θα οδηγήσουν στην αποβολή τους από την αιγαλεώτικη οικογένεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Το Δ.Σ. του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια της Κυριακής που έγιναν από 2-3 μεμονωμένους οπαδούς στον αγώνα της ομάδος μας με το φίλο σωματείο του ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ.

Παράγοντες της ομάδος μας κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να αποτρέψουν τα συγκεκριμένα γεγονότα που δεν αντιπροσωπεύουν καθόλου το σύνολο των φιλάθλων μας.

Η διοίκηση της ομάδος είναι διατεθειμένη να διαφυλάξει την ηρεμία, το φίλαθλο πνεύμα, τους αθλητές και τις οικογένειες που είναι η πλειοψηφία των μόνιμων φιλάθλων μας.

Η ομάδα μας έχει κάνει την φετινή χρονιά μια τεράστια προσπάθεια αλλαγής ήθους, ύφους και συμπεριφοράς. Έχει συνειδητά την νεανικότερη ομάδα της Β' Εθνικής με παίκτες από τις Ακαδημίες μας. Η Διοίκησή μας είναι αποφασισμένη να διατηρήσει το άριστο κλίμα της ομάδος και θα κάνει τα πάντα για αυτό, συμπεριφορές σαν τις προχθεσινές δεν γίνονται αποδεκτές. Οι κακοί φίλαθλοι θα αποβληθούν από την Αιγαλιώτικη οικογένεια.

ΤΟ Δ.Σ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...