70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Φιλικό Με Νήαρ-Ήστ το μπάσκετ

Του Δημήτρη Τσοπανάκη

11/01/2011 (Από: BasketBlog)


Τη ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι στην Νήαρ Ηστ, θα έχει ο προπονητής του Αιγάλεω Λευτέρης Καλογήρου, καθώς αύριο η ομάδα του θα αντιμετωπίσει στην Καισαριανή το συγκρότημα του Αποστόλη Χατζηγιαννακού (17:00).

Το παρών στο γήπεδο θα δώσουν και οι Άκης Μητρόπουλος και Στέλιος Παπαδάκης, οι οποίοι όμως δεν αποκλείεται να προστατευτούν από το τεχνικό τιμ, καθώς νιώθουν κάποιες μικροενοχλήσεις από τους πρόσφατους τραυματισμούς τους (πρόβλημα στο κουτεπιέ ο πρώτος, διάστρεμμα ο δεύτερος).

Κατά τα άλλα το κλίμα μέσα στην ομάδα έπειτα και από την νίκη επί του Διαγόρα είναι καλύτερο από ποτέ και όλοι ευελπιστούν πως οι καλές εμφανίσεις θα συνεχιστούν και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Μέγα Αλέξανδρο στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου