Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Χόρεψαν οι βετεράνοι του Σίτι !


(Γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Το γνωστό ρεμπετάδικο «Νέα Κοκκινιώτισσα» της Νίκαιας επέλεξαν φέτος οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω Α.Ο.ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») για την πραγματοποίηση του ετήσιου χορού τους και το αποτέλεσμα υπήρξε εντυπωσιακό. Σε μια κατάμεστη αίθουσα που πλημμύρισε από «κυανόλευκο» χρώμα την Παρασκευή 2 Μαρτίου, οι βετεράνοι του «Σίτι» γιόρτασαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ παράλληλα, τίμησαν με καλαίσθητες πλακέτες οκτώ διακεκριμένα πρόσωπα που έχουν συνεισφέρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην πρόοδο και τη φήμη του συλλόγου. 


Το Δ.Σ. των παλαιμάχων παικτών του Αιγάλεω επιθυμεί να απευθύνει ιδιαίτερες και δημόσιες ευχαριστίες στις οικογένειες των Γιάννη και Άρη Παλτόγλου για την όλη της συμμετοχή τους και τη στήριξη της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστούν όλους τους παρευρισκόμενους που έσπευσαν να ανταποκριθούν στο Αιγαλιώτικο κάλεσμα και παράλληλα εύχονται με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν η αγαπημένη μας ομάδα να επιστρέψει πανηγυρικά στη Β΄ Εθνική κατηγορία.



Όσον αφορά στις βραβεύσεις, τιμήθηκαν συνολικά έξι ποδοσφαιριστές, με τους πέντε πρώτους να ανήκουν στην πρόσφατη ιστορία του σωματείου και έναν ακόμη από την παλαιότερη γενεά της δεκαετίας του ΄60. Συγκεκριμένα οι πλακέτες με το έμβλημα του Αιγάλεω Α.Ο. δόθηκαν στους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Κώστας Παπουτσής (δια χειρός του αντιπροέδρου της ομάδας Αντώνη Τιρτιράκη)
Γιάννης Σκοπελίτης (βραβεύτηκε από τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Τσιαμπουρή)
Γιώργος Μπάρκογλου (τον τίμησε ο πρόεδρος του Αιγάλεω Γιάννης Παλτόγλου)
Γιώργος Αλεξόπουλος (τιμήθηκε από τον Γιάννη Κυριακούλη)
Αθανάσιος Κιούρκος (τον βράβευσε ο βετεράνος άσος Τάκης Μαρκόπουλος)
Ο Γιάννης Χλωρός δεν κατάφερε να παραστεί και το βραβείο του παρέλαβε ο πρόεδρος των παλαιμάχων Τάκης Κατσικογιάννης.

Βραβεύθηκε ακόμη ο Αιγαλιώτης δημοσιογράφος Χρήστος Κωνσταντακόπουλος (από τον βετεράνο διεθνή Μπάμπη Σταυρόπουλο) ενώ τιμήθηκε η μνήμη του παλαιού διοικητικού παράγοντα του σωματείου Κώστα Βασιλειάδη, με την πλακέτα να απονέμεται από τον παλαίμαχο Φραγκίσκο Μαρτίνο στο γιο του εκλιπόντα, Άρη Βασιλειάδη.

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Μπέσης και Κωνσταντίνος Χατζηκώνστας, ο πρώην γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω Α.Ο.  Φώτης Χρυσούλας, ο πρόεδρος της Ιεράπολης Γιώργος Κατρίτσης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιώργος Μπενέτος και εκ μέρους της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά ο αντιπρόεδρος Σταύρος Μπάκας και το μέλος του Δ.Σ. Στέλιος Παπαλεξάνδρου.

Φωτό: «βετεράνοι ποδοσφαιριστές Αιγάλεω» (facebook)
  •         Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου οι βετεράνοι του Αιγάλεω υποδέχονται για φιλικό αγώνα στις 6 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω «Εύα Χριστοδούλου» την αντίστοιχη ομάδα των εργαζομένων της Δ.Ε.Η.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...