Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Χρόνια τους πολλά!

Σταύρος Μακρής (2014)
1940: Γεννιέται στον Ασωπό Λακωνίας ο Σταύρος Μακρής, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής ποδοσφαίρου, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα ως κεντρικός αμυντικός κυρίως στον Αιγάλεω Α.Ο.

1977: Γεννιέται ο Γιώργος Αλεξόπουλος, διεθνής κεντρικός οπισθοφύλακας του Παναθηναϊκού, του Αιγάλεω και της ΑΕΚ. Ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του "Σίτι" που συμμετείχε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (2004). Σήμερα εργάζεται ως προπονητής ποδοσφαίρου.

1980: Γεννιέται στο Μόναχο ο τερματοφύλακας Λουΐτζι Τσέναμο, ο οποίος αγωνίσθηκε επί σειρά ετών στην ΠΑΕ Αιγάλεω, από τα μέσα της πρώτης δεκαετίας του 2000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...