Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Σαν σήμερα, 26 Φεβρουαρίου

1978: Το 'νεοφώτιστο' στην Α΄ Εθνική Αιγάλεω υποδέχεται την ισχυρότατη Α.Ε.Κ. στο δημοτικό στάδιο για την 23η αγωνιστική της περιόδου και παρότι προηγείται στο α' ημίχρονο με 2-0 (με τέρματα των Χατζησκουλίδη στο 9ο λεπτό και Χρ. Κωνσταντόπουλου στο 41') τελικά ηττάται με σκορ 4-2. Ακολουθούν εκτεταμένα επεισόδια των οπαδών του συλλόγου σε βάρος ποδοσφαιριστών και παραγόντων του "Σίτι", καθώς οι φίλαθλοι θεώρησαν ότι ο αγώνας "δόθηκε" στο ημίχρονο, κάτι που, φυσικά, δεν αποδείχθηκε.



2014: Φεύγει απ' τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο παλαίμαχος άσος του Αιγάλεω και πρώην προπονητής ποδοσφαίρου Θεόδωρος ('Λάκης') Μαραμενίδης. Είχε αγωνισθεί στο "Σίτι" επί σειρά ετών ως επιτελικός μέσος, ενώ υπήρξε σπουδαίος σκόρερ και διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...